Foto bij Dag 7

Dag 7 kamp Noord

Charles was erg boos nadat gister zijn nieuwe beste vriend Saskis werd weggestemd vooral Martha kon hij niet uitstaan. Martha zag dat en probeerde met hem te praten. Luister Charles ik moest wel op Saskis stemmen hij lag alleen maar in de zon te liggen en anders werd er niks gedaan. Hou toch op zei Charles je wilt ons gewoon weghebben als we straks weer een eilandraad hebben dan stem je mij ook weg dus laat me gauw met rust. Martha keek hem met opgetrokken wenkbrauw na. Olav, Karl en Yaslin hadden de grootste lol. Yaslin en karl zaggen elkaar wel zitten en Olav probeerde hun te koppelen. Toen Yaslin per ongeluk Karls hand pakte zei Olav ik laaat jullie even alleen. Maar ze deden niks en bleven gewoon verlegen zitten. Echo zag dat en moest lachen. Ze sprak erover met Martha en Linda. Hey die Olav he die "zweed" die denkt dat Yaslin en Karl elkaar leuk vinden. Echt waar zei Linda maar waarom dan. Laat me uitspreken danku Dus toen Yaslin per ongeluk de hand van Karl raakte zei Olav ik laat jullie even alleen en toen hij dat deed deden ze niks. Iedereen moest lachen. Martha had weer voor het avondeten gezorgd ze was daar erg goed ze aten vis met rijst voor de 5e keer op rij.

Dag 7 kamp Zuid

Kamp Zuid zat al een week met elkaar opgescheept en dat was voelbaar voor sommigen. Sayyid begon opeens aardig te doen en ook de anderen waren nu ineens aardig voor hem omdat hij de proef gewonnen had voor hun. Nu Sayyid wat vrolijker was zag Lena mooi de kans om even te praten. Hey Sayyid ik vraag me af waarom je eerst zo chagerijnig deed. Hoe bedoel je vroeg Sayyid. Nou je was niet echt aardig voor ons. Vooral op 11 september deed je onaardig. Opeens moest Sayyid huilen wat is er vroeg Lena. Nou ik wil je niet te veel vertellen. 10 jaar geleden woonde ik in New York ik werkte al een jaar in het World Trade Center op de 65e verdieping van de Zuidertoren. Toen was het 11 september 2001 ik zag dat de Noordertoren al geraakt was maar maakte me geen zorgen ik bleef achter mijn computer zitten toen ik een groot lawaai hoorde. Ik keek uit mijn raam en zag zo een vliegtuig recht boven mij in het gebouw boren. Het licht viel uit en ik probeerde mijn vriendin te bellen ik liet de telefoon uit mijn handen vallen ik kon hem niet meer vinden. Ik probeerde naar buiten te vluchten dat lukte maar erg langzaam ik was net 2 min buiten toen de toren instortte als ik op zoek was gegaan naar mijn mobieltje had ik hier niet gezeten. Lena kon even niks zeggen. Sayyid zei dankjewel voor het luisteren naar mijn verhaal.
Laila en Nander hadden het weer over hun complot ze wouden weer op iemand stemmen maar wie het werd weer Lena omdat zij nu ook Sayyid heeft ingepakt met haar charmes en dat vinden wij niet leuk

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen