Foto bij - 042

Zoey
De vakantie is voorbij en verder is er niets bijzonders gebeurd. Ik zit nu in de trein op weg naar Hogwarts en Draco zit voor me. Draco is diep in gedachten zo te zien. 'Draco!' zeg ik. Geen reactie van hem. 'Draco!!' zeg ik nu wat harder. Draco schrikt en kijkt me aan. 'He? Wat?' Hij kijkt me verward aan. 'Waar was je in vredesnaam aan het denken. Aan Julia misschien?' Ik ga naast hem zitten en kijk hem vragend aan. 'Aan Julia? Nee, hoezo.' Ik zie dat hij rood wordt. Ik rol met mijn ogen. De rest van de rit is Draco de hele tijd weer diep in gedachten.

Draco is veranderd de laatste tijd denk ik als ik de trein uitstap. Ik zie Draco voorbij lopen zonder wat tegen me te zeggen. Meestal zegt ie wel wat. '6de jaars hierheen.' hoor ik Hagrid roepen. Ik kijk om me heen om te kijken of ik Draco zie, maar ik zie hem nergens. Ik loop naar de koetsen toe en stap op. De koetsen beginnen te bewegen en gaan op weg naar het kasteel.

Ik loop het kasteel binnen en ga op weg naar de grote zaal. Als ik de zaal inloop een naar Slytherins tafel loop zie ik Draco zitten. Hij kijkt chagrijnig voor zich uit. Ik ga naast hem zitten. 'He.' Draco kijkt me aan. 'He.' antwoord hij chagrijnig. 'Beetje chaggi' vraag ik hem plagerig. Hij mompelt wat. Ik zie Dumbledore naar voren komen lopen. 'Welkom terug studenten. Ik hoop dat jullie een leuke vakantie hebben gehad. Bla-Bla...' Ik zie Julia de zaal binnenlopen samen met Potter en Weasley. Ik zie dat Draco nog chagrijniger begint te kijken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen