Foto bij - 031

Julia
Draco voelt met zijn hand langs zijn wang. Hij wil zijn mond open doen, maar doet het toch niet. Langzaam draait hij zich om en loopt hij weg. Mijn ogen knipperen heel snel achter elkaar. Ik begrijp dit even niet. Eigenlijk begrijp ik mezelf ook niet. Nadenkend loop ik terug naar de slaapkamer en val ik in slaap.

De vogels fluiten en de bomen ritselen. Mijn ogen gaan langzaam open. 'Oh ja, ik ben in Huize Malfoy.' mompel ik droog. Als ik op sta kleed ik me gelijk om. Mijn voeten schuiven in mijn sloffen en ik loop naar beneden. Volgens mij is het nog vroeg, want ik hoor niemand. Ik besluit om een brief te sturen naar Suzi. Eenmaal als ik alle spullen gepakt heb, ga ik aan tafel zitten en begin te schrijven:

Suzi!
Dit is lang geleden. Hoe is het met jou? Nog steeds bezig met die opdracht? Misschien moeten we een keer afspreken? Kunnen we bijpraten. Altijd leuk en gezellig!
Xx Julia!

Ik bekijk het briefje nog eens goed en doe het dan in een envelop. Op mijn tenen loop ik naar de uil van de familie Malfoy. Ik moet hier wonen, dus mag ik hem best lenen. Ik bind het briefje aan het pootje van de uil en laat hem wegvliegen. Het is een korte brief, maar dat doet er niet toe.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen