Foto bij - 006

Zoey
Ik zit diep na te denken. Ik zie Julia opstaan en met Lucius mee zien lopen.Waarom moet ze mee. Diep van binnen denk ik dat ik het wel weet. Ik stoot Draco aan. 'Waarom onder de les?' Hij haalt zijn schouders op. Draco is de laatste tijd zo stil. Ik krijg een idee. Ik steek mijn hand op. Sneep kijkt mij aan. 'Wat is er nou weer Zoey?' Hij kijkt boos. 'Mag ik even naar de wc?' Ik kijk heel lief naar hem. Hij denkt diep na. 'Oke, deze keer. Ga maar.' Ik sta op en loop het lokaal uit, maar ik ga niet naar de wc. Ik loop het kasteel rond. Opeens hoor ik Lucius. Ik loop zacht naar de deur en luister mee. Opeens hoor ik hem naar de deur toe lopen snel ren ik een leeg lokaal in. Ik hoor Lucius zuchten. 'Ik dacht dat ik iemand hoorde.' Ik loop voorzichtig terug en luister verder.

Julia
Ik kijk Lucius aan. 'Waarom mag ik opeens bij u wonen?' vraag ik. Ik zie hem even zijn ogen dicht doen en zuchten. 'Kijk, ik was vroeger goeie vrienden met je moeder. Ze heeft me ooit gered. Ik hoorde dat ze was vermoord en ik wil graag iets terug doen.' antwoord hij. Ik zie hem iets uit zijn zak pakken. Het is een briefje. 'Dit is voor jou, het adres van waar we wonen.' zegt hij terwijl hij het geeft. Ik zie hem weglopen. Snel stop ik het briefje in mijn zak en loop ik terug naar het klaslokaal.

Zoey
Ik ben verbaasd over wat ik heb gehoord.Ik zie dat Julia weer terug gaat naar de klas. Ik wacht even en dan loop ik ook terug aar het lokaal. Snape kijkt verbaasd. 'Waarom deed je er zo lang over.' 'Ik..- Ehm.. werd tegengehouden door jammerende Jenny.' Hij kijkt verbaasd. 'Waarom ging je helemaal naar die wc?' Ik denk na. 'Al die andere wc's waren defect.' Ik zie een paar kinderen moeite hebben om hun lach in te houden. Ik zie dat Snape me niet geloofd, maar hij laat het erbij. Wat ben ik nu blij dat hij mijn oom is.

Reageer (1)

  • SCORPlO

    ik hoop dat de rest snel geactiveerd word <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen