Foto bij - Proloog

Voor de duidelijkheid. Ik heb het verhaal vanaf Hoofdstuk 44 overgenomen. Dancebattle AKA Anouk had geen inspiratie meer voor Harry Potter verhalen enzo.

x Ivette

Julia:
Ik ben Julia Flitch. De achternaam is van mijn moeder, want ik zal nooit de achternaam van mijn vader accepteren. Verder ben ik zestien jaar en zit ik in het zesde leerjaar op Hogwarts. Mijn afdeling is Gryffindor. De voorgaande jaren heb ik op Beauxbatons gezeten, maar ik wou dolgraag naar Hogwarts. Vorig jaar ben ik al geweest om te kijken. Toen ik door de gangen liep, wist ik het zeker. Ik moest van Dumbledore de sorteerhoed opzetten. Het enige wat hij zei, was Gryffindor. Als ik mensen mijn geheim vertel, mag niemand me meer..

Zoey:
Ik ben Zoey Marynissen. Ik kom uit een volbloed familie en ben al jaren lang bevriend met Draco Malfoy. Mijn afdeling is Slytherin. Verder ben ik zestien jaar en zit ik in het zesde leerjaar op Hogwarts. Severus Snape is mijn oom en veel kinderen denken dat ik nog meer voorgetrokken word bij zijn lessen. En ik moet wat doen wat ik niet wil doen..


Groen duimpje?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen