Foto bij -20-

...

deze kleding heb ik zelf uitgezocht.
en op elkaar geplakt xD

"Yep" zei ik blij. Elena maakte een kots gebaar en lachte. "Awww, wat lief" zei Linda en keek op het kaartje. "Jahe?, maar wat moet ik aan?" vroeg ik spastish. "Ik help je wel hoor" zei Linda.


Het begon donker te worden. "Zo," zei Linda goedkeurend, "Perfect!"
Ik had een zwarte blouse en een donkere skinny jean aan. Met daaronder normale hakjes. Mijn haar was opgestoken met een krul voor mijn gezicht. En nog de als laatste een horloge en mijn geluks armbandje.
"Is het niet te overdreven?" vroeg ik, en ik keek van mijn schoenen naar mijn armen. "Nee hoor, het staat je geweldig" zei Linda.
Ondertussen waren Jodie, Elena en Denise terug in de slaapkamer gekomen en zagen wat ik aanhad. "Omg, you go into the black, echt leuk" zei Elena bewonderend. Denise Stak haar duim omhoog en keurde het goed.

"Doei, tot vanavond" zei ik en zwaaide ze uit. Ik stapte de taxi in die voor het hotel stond. "Goeden avond mevrouw, waar wilt u naartoe?" vroeg een oude man die achter het stuur zat. "graag naar Cornwall centrum" zei ik. "Oke mevrouw" zei hij en hij trapte het gaspedaal in.
"Hier is het mevrouw" zei de man en parkeerde de auto voor het restaurant. "Dank u wel, hoeveel is het?" vroeg ik. "10 euro" zei hij.
Ik drukte wat geld in zijn hand en stapte uit.

Reageer (3)

  • Tuena

    Aaah snel verder x

    1 decennium geleden
  • Roarr

    Zwaaaaaaaaaaaaaart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Sneeel verder

    1 decennium geleden
  • IJsvogel

    Geniaal! me luffs it (en die kleding trouwens ook XD)
    verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen