Foto bij -16-

"WHAAAAAT, WHAT DID YOU SAY?"
"did you see my cookieh?"


xD
sorry, dit heeft te maken met mijn icon dingetje

ps. dank je linda voor de tips (H)

"Wat?" vroeg ik. "Ik zag je wel hoor, met Harry" zei ze lachend en poorde me in mijn boven arm. Opeens zagen we Jodie die eraan kwam rennen. "Lindaa, loop niet in een keer weg, het is net een doolhof hier" zei Jodie hijgend


"Oke, laten we dan maar gaan" zei ik lachend. "Maar ehm, welke kant op?" vroeg Linda terwijl ze ons aankeek. "Haha, dit laat me denken aan een paar jaar geleden, in het open lucht museum" zei Jodie lachend. "HAHAHAAHAHA, en wij maar roepen: LINDAAAAAH" grinnikte ik ook mee. "Bwhahahahaha" lachde Linda. We lachte en kwamen niet meer bij.


een paar uur later weer in de hotel kamer...


"Zozo, dat was echt heel grappig" zei ik droog en liet me op mijn bed vallen.
Ik rolde me om op mijn buik en schoof mijn koffer onder het bed vandaan. Ik riste het open en paakte mijn foto toestel eruit. "We zijn er al 2 dagen en nog geen foto's gemaakt" zei ik en ik bekeek de foto's. "We kunnen wel naar het strand gaan?" zei ELena. We stemde allemaal in met het idee. En zo gezegd zo gedaan.

We parkeerde onze auto aan de zijkant van de weg en stapte uit. "Het is net zo mooi als gister avond" zei Linda en ze keek om zich heen. "Gaan we nou nog of hoe zit dat?" vroeg Denise ongeduldig.
We liepen het strand op. Het was lekker warm en we trokken onze schoenen uit. "dat zand is lekker warm zeg" zei ik en ik wiebelde mijn tenen door het zand. "Alleen die schelpjes doen een beetje zeer" zei Jodie. "Wedstrijdje wie er het eerste bij het water is?" vroeg ELena uitdagend.
We rende zo snel we konden naar het water.
"Yay, gewonnen!" zei ELena blij. "Pffff, jij bent gewoon veel te snel" zei ik hijgend. Al snel gingen we weer zitten op het zand en aten wat. "Hahaha, weet jij wat ik nou voor me zie?" zei Elena. "Zeg het eens" vroeg Linda. "Ik wil jack Sparrow nadoen als hij langs het water rent" zei Elena lachend. "Dan doe je dat, maar ik film het" zei ik.
Elena stond op en liep naar het water. Ze maakte een gebaar zodat ik kon starten met filmen. Elena rende als Jack langs het strand en maakte een gillend geluid. "Wahahahahaha" zei ik lachend en kwam niet meer bij. Opeens hoorde we een krijsend geluid.

Reageer (2)

  • Roarr

    Jack wees maar niet bang ik kom je redden!!!!! Snel verder super graaappig

    1 decennium geleden
  • IJsvogel

    o mijn jas XD dat plaatje, ik kom niet meer bij!
    geweldig hoofdstukje!
    verduuuuuuuuuuur<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen