[183] Poet
De Film van Twilight is echt zo goed voor mijn lachspieren, Komop zeg Edward >.< hij is gewoon zo afschuwelijk Yuk
Bella: You don't even say hi to me
Edward op de meest gevoeloze toon die je kunt bedenken: Hi.
Echt mensen? wat zien jullie(Edward fangirls, mensen die ik niet snap) In hem O_O
Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.
Reageer (21)
''De Film van Twilight is echt zo goed voor mijn lachspieren, Komop zeg Edward >.< hij is gewoon zo afschuwelijk Yuk. Bella: You don't even say hi to me. Edward op de meest gevoeloze toon die je kunt bedenken: Hi. Echt mensen? wat zien jullie(Edward fangirls, mensen die ik niet snap) In hem O_O.'' Niet zo stout jij. Edward is gewoon cool. Oké, Jake is hot. Maar ik kan gewoon nooit kiezen weet je. Zodra iemand over Jacob begint, vind ik hem gewoon gaaf. Maar zo ook over Edward en Jasper. Met Emmett heb ik eigenlijk niets. Maar ja. Verschil moet er zijn. En ik vind dat stukje van de film wel grappig. *Grinnikt.* x'D. Jij ook, anders lag je niet dubbel van het lachen, dus.. x'D.
1 decennium geleden''En ik ben voor de tweede keer vandaag en de 3de keer deze week weer door en door nat.'' Aahw arme Eline toch. Nja het feit dat ze oververhit is door Jake, zal er wel steeds voor zorgen dat ze eigenlijk nauwelijks kou vat. *Grinnikt.* Hahaha. ^^.
''Maar Jacob kan zich gewoon niet al te lang achter elkaar goed gedragen. Zachtjes begon hij me te kietelen. Ik probeerde heel hard om mijn gezicht in een plooi te houden terwijl ik de oorzaak van de kriebels stopte.'' Jaaake. Wees toch eens stil. Of ja, blijf gewoon even van Eline af. I mean, ze moet toch zorgen dat ze niet verraad aan Billy dat ze nog steeds super heet is. x'D. Anders mag ie dr straks niet meer zien. En dat gaan ze beide niet leuk vinden, for sure.
''Maar toch vond ik dat Jacob bijzonder rustig was sinds we weg gingen.'' Hmm. Ten eerste ís Jacob eigenlijk gewoon ook heel bijzonder. (DELEN! x'D.) En ten tweede, steekt er soms iets achter? Misschien is hij gewoon hartstikke moe van dat weerwolf patroue gedoe, of misschien is hij iets van plan? Wie zal het zeggen? Jij zeker he. x'D. Ik wacht wel weer braaf af. Hahaha.
But verder please. ^^.