Foto bij 003

What the hell are you for a guy?

Mimi POV.

Ik liep het gebouw uit en zocht mijn sleutels voor mijn scooter maar kon ze nergens vinden, mijn hart stopte voor een seconde. 'Waar zijn mijn sleutels?' Piepte ik paniekerig ik stond bij mijn witte met goud scooter en keerde zowat mijn tas op, dit kon toch niet waar zijn! Waar zouden mijn sleutels zijn. Ik dacht na misschien tijdens die val? Ik rende weer naar binnen toe en liep de meiden wc binnen maar geen sleutels te bekennen, ik zag nergens mijn mooie sleutelbos. Ik moest gewoon huilen om dit hoe kwam ik thuis? Ik ga dus echt mooi niet lopen! Ik rende weer naar de parkeer garage toe en zag in de verte Bill me lachend aan kijken, die vuile rat! 'Jij hebt ze eh?' Schreeuwde ik bitter naar hem toe, hij begon toen meer te lachen en haalde toen zijn schouders op. Hij liep naar me toe en stond nu tegen over mij. 'Misschien.'

Ik kookte van binnen waarom pakte hij mijn sleutels de duurste hangers hingen daaraan, hij wilde ze gewoon hebben eh! 'Geef op? Ik weet best dat jij ze hebt!' Hij lachte bespottelijk naar me. 'Veeg eerst maar je tranen weg verwend nest dat je er bent.' Grr ik stond gereed mijn nagels nu te gebruiken ook. Ik sprong op hem af en haalde uit maar hij pakte ruw mijn pols vast en hij kwam dichterbij met zijn hoofd. 'Denk je echt dat je me zomaar kan aanvallen krengetje?' Fluisterde hij in mijn oor, ik kreeg er rillingen van. Ik keek verbaast om me heen, het was prachtig weer dus koud kon ik het niet hebben, ik keek hem stom aan. 'Ik krijg het koud van je, geef me mijn sleutels kan ik gauw naar mijn huis toe en lekker thee drinken!' Hij lachte en gooide de sleutels naar me toe, ik ving ze net niet en ze kaatste op de grond. Ik keek met een open mond naar mijn sleutelbos. 'Jij!' 'Moet je maar leren vangen' En hij draaide zich om en zei geen woord meer tegen me en hij stapte zijn auto in en reed met scheurende banden me bijna omver.

Ik kon net uitwijken en ik schold hem helemaal verrot wat hij niet meer kon horen maar grrr wat een kut joch dat ik daar mee samen werk zeg! Ik pakte boos mijn sleutels va de grond en zette mijn helm op en reed weg op mijn scooter. Hoe durft hij me bijna omver te rijden! Hier zult hij spijt van krijgen de kreng! Ik stopte voor een stoplicht omdat het rood was en naast me zag ik Bill zijn auto, ik keek opzij en hij concentreerde zich op de stoplichten, toen die op groen sprongen merkte hij op dat ik naar hem keek. Snel racede ik weg naar mijn huis toe. Hopend dat hij niet in de gaten had dat ik dat was, nouja misschien wel. Maar ag boeient ik was zo snel weg gegaan dat hij me niet kon volgen. Ik reed naar het gigantishe huis toe en ik opende het hek die automatisch open ging en ik reed naar binnen toe en zette hem in de schuur. En ik liep naar binnen toe en maakte een kopje thee klaar.

Reageer (1)

  • Raveness

    hehe hij is wel leuk!!

    (K)(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen