Foto bij 002

I helped you, but that doesn't mean I like you!

Bill POV.

Wat waren vele meiden hier zo arrogant als het maar kon, ik wilde een baantje en kwam hier terecht. Wat me leuk leek tot ik moest samen werken met die Mimi ik kreeg al kotsneigingen. Met al haar dure dingen die had ik ook maar ik pronkte er niet zo mee als dat wijf! Ik besloot ook maar de ruimte te verlaten en naar wc te gaan en daarna naar huis. Ik liep langs de meiden wc's toen ik opeens gebonk hoorde, eerste dacht ik dat er twee daar bezig waren maar toen ik hoorde dat ze om hulp riep twijfelde ik geen seconde en rende ik naar binnen toe. 'Je riep om hulp?' Het gebonk hield toen op en het was stil. 'Oke, je wilt blijkbaar geen hulp dan ga ik maar' Zei ik en ik opende de deur. 'Nee wacht alsjeblieft haal me eruit, ik krijg deze deur niet meer open hij zit vast!' Ik herkende gelijk de stem het was die van Mimi. Fijn moest ik haar nog gaan helpn ook..

Er verliet een zucht mijn mond uit en ik probeerde de deur open te trekken en ik duwde tegen de deur aan maar niets hielp dan maar naar binnen stappen en haar een setje geven. Ik klom ongemakkelijk over de deur heen en stond toen oog in oog met haar. Opeens zag ik haar blik veranderen naar een verwaande blik. 'Oh jij..' En ze keek me arrogant aan. 'Oh..jij? Is dat alles wat je te zeggen hebt vies kreng!' Ze keek me woedend aan en ik zag dat ze me ieder moment kon aanvliegen en haar gemanicuurde nagels in mijn gezicht wilde zetten en het open halen. 'En nu zit jij ook hier, komen we dus nooit weg eh' En ze sloeg haar armen over elkaar heen. 'Ik wilde je een setje geven maar als jij zo nodig zo moet doen klim ik er wel weer overheen en laat ik je hier zitten.' Siste ik terug verdomme wat kon ik haar arrogantie wel af schieten!

Ze knikte en ik schudde mijn hoofd en ging gehurkt staan en vouwde mijn handen met een voet stond ze op mijn hand en duwde ik haar een beetje omhoog. Ze klom wiebellig over de deur heen, ik keek omhoog en zag opeens haar lingerie. 'Zit niet te kijken pedo!' Ik trok mijn wenkbrauwen samen en beet op mijn onderlip en ik duwde haar er helemaal overheen en aan de andere kant van het muurtje hoorde ik een klap. Ze was gevallen en bij die gedachtens begon ik te glimlachen. Heerlijk! 'Wat deed je nou! Straks breek ik mijn nagels door jou mogool!' En ik hoorde dat ze opstond. Ik klom zelf over het muurtje heen en sprong boven op haar ze gilde het uit van angst en lachend stapte ik van haar af en verliet ik met haar sleutels de wc's nu zal ze lekker langer moeten zoeken.

Reageer (2)

  • Everly

    haha geniaal !
    snel verder <3
    x

    1 decennium geleden
  • Raveness

    omg geweldig...

    (K)(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen