Foto bij -7-

Noch voordat ik de lift in wou stappen hoorde ik een paar bekende stemmen achter mijn rug. "One direction?" vroeg ik mezelf af. "Kan toch niet hier?" vroeg ik mezelf weer af.


"TINGG" klonk het door de gang. Snel weer ik weer uit mijn gedachte gerukt. ik stapte de lift in en hoorde de stemmen dichterbij komen. Maar voordat ze ze kon zien ging de deur dicht. DAMN IT schreeuwde ik in mijn hoofd.

even later kwam ik beneden aan en liep naar buiten. "Hey, meiden, moet je horen, dit gaan jullie niet geloven!" zei ik met een brede glimlach. "IK HEB ONEDIRECTION GEZIEN!" zei ik opgewonden. "WAAT?" vroeg Linda terwijl ze me raar aankeek. "Kom op, vertel het maar als we in de auto zitten, ik heb honger" zei Jodie die alvast de auto was ingestapt. We stapte allemaal in de auto en ik begon verder te praten. Elena zuchte en staarde naar de zee waar we langs reden. Ik stopte over ondirection en vroeg wat eraan de hand was.
"Ik ben gewoon een beetje deprie..." zei ELena zacht en binnenmonds. "Weet je het zeker?" vroeg ik. "Jahoor..." zei Elena weer.

even later kwamen we aan in het stadje Cornwall en zochten we een gezellig klein restaurantje. "Hey, wat vinden jullie ervan als we wat eten bij dat restaurantje?" vroeg ik terwijl ik naar het kleine maar lief uit ziende wees.
"Oke" zei Jodie en ze pakeerde de auto op de parkeerplaats ervoor. We stapte uit en liepen naar binnen. Het eerste wat ons opviel was de heerlijke geur van heerlijk gebakken vlees. Overal stonden tafeltjes en stoeltjes. Met kleine kaarsjes erop. Het was best schremerig binnen maar heel gezellig. In het midden stond een grote bak met daarin een boom. "Goede avond, waarmee kan ik jullie helpen?" vroeg een meisje die naast ons is komen staan. Ze had een witte blouse aan met een naamplaatje erop: Erica. "Goede avond," zei ik terug, "We willen een tafeltje voor 5 graag. Ze wees naar een tafeltje bij het raam. "Dank u" zei ik toen we zaten. "Ik kom zometeen terug met de dranken kaart" zei ze. Ze liep snel naar de keuken.

Reageer (3)

  • PeterPetrelliXx

    nou fijn ik ben de hongerige:( maar wel coo;
    Ps wrm onze namen ztel dat er een paar peopeltjes ook quizlet hebben en dit ook lezen staan wij met z'n allen best wel voor lul weet je;)

    1 decennium geleden
  • Tuena

    Yeay, snel verder x

    1 decennium geleden
  • IJsvogel

    lolz WAAT! XD serieus ik lieft het tot nu toe.
    verduuuuuur<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen