Foto bij 61| Great idear

God, ik haat school ><
Stom leer en huiswerk BAH!


VERGEEF ME T.T
Het volgende hoofdstukje word extra lang ^^
Want voor mijn gevoel suckt dit hoofdstukje T.T


Toen hun lippen elkaar weer los lieten keek Ron, Fay met grote ogen aan.
''Wat... Was dát?''Stamelde Ron. ''Een kus, dat is-'' ''Ja, ik weet wel wat het is!''Onderbrak Ron haar. ''Maar... Waarom deed je dat?'' Fay's wangen kleurde rood. Op die vraag had ze juist niet echt een antwoord. Ze deed het op gevoel. Het was alsof ze haar gedachten even had uitgeschakeld. ''Ik vind je lief''Zei Fay maar met een schattig glimlachje. ''Je vind me lief?''Herhaalde Ron, ''Fay... Je kust iemand toch niet als je hem alleen maar lief vind? Ben je dan niet...''Rons woorden vielen weg en hij keek met een inmiddels rood hoofd naar de grond. De uitdrukking in zijn ogen was ineens veranderd.
Fay wist precies wat Ron wilde vragen, het was precies hetzelfde wat Ginny telkens maar weer beweerde. Fay wist niet hoe ze het moest uitleggen. Misschien vond ze Ron wel leuk. Misschien al een hele lange tijd, maar had ze het gewoon diep van binnen weggestopt en nooit meer naar gekeken. Misschien had Ginny gelijk.
''Ik ben wel verliefd op je''Flapte Ron eruit toen Fay niks zei. Hij keek haar hoopvol aan. Maar toch ook weer een beetje beschaamd. Aangezien hij het eigenlijk niet had willen zeggen.
''Oh''Zei Fay alleen droogjes. Maar in haar maag leek er iets te ontploffen wat kort daarna een heel ontspannen en fijn gevoel los liet. Ron was eigenlijk toch wel... schattig. En aangezien hij haar leuk vond...
''Maar ik denk niet dat je-''Ron was nog niet eens uitgepraat of Fay drukte een tweede -korte- kus op zijn lippen. ''Ik vind jouw ook héél leuk, Ronnie''Zei ze liefdevol. ''Echt?''Vroeg Ron zachtjes en Fay knikte. Toen ze dat deed leek Ron een stuk stralender.''Dus wil je misschien-'' ''Zoiets hoef je niet te vragen Ron''Zei Fay grinnikend terwijl ze opstond en haar doekje van de grond pakte. ''Dat is vanzelfsprekend.''


Ze hadden uiteindelijk bijna de hele prijzenkamer schoon gekregen.
Filch en mevrouw Norris hadden zich de laatste uurtjes niet meer laten zien. En toen Snape, Fay en Ron via een Patronus mededeelde dat hun straf erop zat. Was het half zes. ''We moeten snel zijn dadelijk missen we het avond eten nog!''Zei Ron terwijl ze door de gang liepen en hij Fay aan haar hand mee trok. ''We hebben ongeveer een half uur. Dat halen we makkelijk!''Zei Fay half geamuseerd. ''We kunnen net zo goed terug naar de toren van Gryffindor gaan.'' ''Nee. Maar. Dadelijk...''Ron kon geen tegenargument bedenken en liet zich dit keer door Fay mee trekken.
In de leerlingenkamer was het net zo rumoerig als altijd. Waardoor de meeste leerlingen nooit echt merkte wie er binnen kwam tenzij ze zelf op iemand wachtte. ''Ginny, Ginny, Ginny!''Riep Fay naar het meisje met knalrood haar dat bij het haardvuur de heks&haard las. Ginny keek om terwijl Fay opgewekt naar haar toe huppelde. ''Zo, zo was het toch leuk met Snapie?''Vroeg Ginny grijnzend terwijl ze even met haar wenkbrauwen wiebelde. ''Ik snap je niet''Zei Fay droog. ''Nou ja, Ik en Ron moesten
de prijzenkamer schoonmaken, ik vertel je dadelijk wel waarom Ron ook. En nou ja dat was eigenlijk best wel leuk-'' ''Leuk? Waren jullie soms helemaal alleen met zen tweetjes?''Vroeg Ginny grijnzend. ''Ja, maar dat is niet alles!''Zei Fay nog opgewekter en ze keek even naar Ron die bij Harry en Dean ging zitten. ''Ik en Ron hebben gezoend en nu-'' ''Is hij je vriendje?''Maakte Ginny, Fay's zin af, die een beetje geïrriteerd keek. ''Ja, hoe wist je dat?''Vroeg ze nieuwsgierig. Ginny haalde haar schouders op, ''Oh, zomaar. Want zoenen geeft niet duidelijk aan dat je vriendje en vriendinnetje bent''Zei ze sarcastisch. ''Echt niet?''Vroeg Fay. Die het sarcasme alweer niet opmerkte. Dat negeerde Ginny, ''Moet je zien, de gitarist van de witte wieven is gescheiden. Blijkbaar hield hij er een of andere troela op na''Zei ze en ze wees op een pagina uit Heks&Haard. ''Interessant''Zei Fay totaal niet geïnteresseerd en ze zette zich neer in een fauteuil. Opeens kwam er een ontzettend goed idee in haar op. Misschien was het een goed idee om Draco ook te vertellen dat ze een vriendje had. Aangezien hij zelf een vriendin had, zou hij het vast heel leuk voor haar vinden. Ja, dat moest ze doen.

Reageer (7)

  • EmooGirll

    Ik ben het er niet mee eens dat Ron en Fay wat hebben!
    Arme Draco hij gaat het niet leuk vinden...

    1 decennium geleden
  • Smesty

    aaaahw =D
    love it!!
    snel verder!!
    X.

    1 decennium geleden
  • Slughorn

    Aw wat zielig voor Draco als ze dat zometeen verteld:O
    snel verder:)

    1 decennium geleden
  • Delic

    Naw =( Een Griffy+Zwaddy samen is juist lief (huil)

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen