Foto bij Dag 2

De 2 kampen kwamen samen om de proef te doen. Stefan nam het woord en Marc stond naast hem. Kampleden welkom bij de 1e proef de kookbattle als het goed is hebben jullie ingredienten meegenomen. Daar staan kookgerei en moeten daarmee een superluxe gerecht mee klaar maken. Marc proeft straks de gerechten en het kamp met de lekkerste gerechten wint immuniteit. Het verliezende kamp moet iemand wegstemmen morgen. Oke jullie hebben 30 minuten die tijd gaat nu in.
Noord en Zuid renden naar de spullen. Noord had het goed bedacht. Martha en Echo gingen de vis fileren en Linda ging ze bakken. Olav en Karl maakte wat lekker met de bananen. Charles en Saskis maakte een nagerecht met kokosnoot. En Yaslin keek of alles goed ging. Aan de andere kant ging het chaostisch Sayyid en Victoria maakte wat met vis en banaan terwijl Laila en Nander precies het zelfde maakten. Sjors met me Matt, Lena en Katie iets met kokosnoot doen.
Nog 10 minuten te gaan riep Stefan om.
Yaslin raakte in paniek want het dessert met de kokosnoot was nog niet af. Martha en Echo hadden zulke smerige handen dat ze die in de zee moesten wassen. Sayyid was al klaar met zijn gerecht en liep naar Sjors kijken wat hij aan het doen was.
NOG 1 MINUUT.
Iedereen maakte de borden af en Stefan telde af 3,2,1 en stop koken.
Marc liep eerst naar Noord en begon bij het gerecht van Martha, Echo en Linda. Het was gewoon gebakken platvis maar ze hadden zo lekker klaargemaakt zei Marc dat dit een supergerecht was maar eerst het eerste gerecht van Zuid. Sayyid en Victoria had filet met banaanmousse. Gaat wel zei Marc die banaan overheerst het een beetje het staat 1-0 voor Noord het tweede gerecht. Van Olav en Karl was ook superlekker terwijl het gerecht van Laila en Nander ook lekker was Marc besloot het 1-1 te maken. Het gaat nu tussen Charles en Saskis tegen Lena, Katie en Marc. Het dessert met kokosnoot van Noord was superlekker en van Zuid wat minder lekker als Noord dus besloot Marc noord te laten winnen. Zuid baalde en sayyid vloekte. Noord juichte en liep naar de boot. Stefan zei kamp Zuid ik zie jullie morgen op de eilandraad.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen