Foto bij Dag 1

Dag 1 van Expeditie Robinson

Dag 1 kamp Noord.

De 8 kampleden kwamen aan op het kamp. Er lag meteen een brief voor hun klaar. Yaslin pakte de brief en leesde het voor. Beste kampleden welkom op jullie nieuwe eiland waar jullie de komende dagen zullen doorbrengen. Jullie opdracht van morgen bestaat uit eten dus verzamel zoveel mogelijk voedsel wat jullie kunnen vinden en neem dat morgen mee.. Nou daar zijn we dan lekker mee zei Karl hoe moeten we in 1 dag en een slaapplaats maken en een maaltijd voor vanavond regelen en voor morgen allemaal voedsel moet bereiden op een eiland dat we niet eens kennen. Ondanks dat Echo de immuniteitsmunt had ging ze wel haar best doen. Yaslin begon haar taak als leider goed en zette iedereen aan het werk. Oke Martha,Echo en Linda jullie gaan vissen vangen. Saskis en Charles jullie gaan hout zoeken voor een hut om vannacht onder te slapen.En Olav,Karl en ik gaan het eiland verkennen en meteen wat vruchten of fruit zoeken voor morgen oke succes. Iedereen deed wat ze vroeg. Martha,Echo en Linda hadden het erover in zee toen ze vissen vingden. Ik vind dat ze haar taak als leider heel goed doet tot nu toe dan zei Martha. Linda zei ik hoop maar dat het zo blijft want als we goede instructies krijgen dan kunnen we ook de proeven winnen.
Na 2 uur stond er een slaaphut voor 8 personen gemaakt door Saskis en Charles. Martha,Echo en Linda hadden 4 vissen twee waren er voor vanavond en 2 voor morgen. Olav,Karl en Yaslin hadden een grote tros bananen en 2 kokosnoten gevonden dus ze hadden het goed gedaan in kamp Noord op dag 1.

Dag 1 kamp Zuid.

In kamp Zuid wou Sjors ook de leiding nemen en iedereen aan het werk zetten. Sayyid had daar geen zin in en liep weg en ging in zee zwemmen. Matt,Lena en Katie luisterden wel ze gingen samen een hut maakten. Ze hadden ook de brief gevonden. Sayyid had hem meegenomen dus dat werd wel geregeld. Sjors had het erover met Matt,Lena en Katie ze vonden hem irritant terwijl Victoria als een jong hondje achter hem na renden. Van Laila en Nander hadden ze geen problemen die ging ook het eiland op maar kwamen wel terug met 4 anassen dat kon je niet van Sayyid en Victoria zeggen zij kwamen terug met 1 miezirge vis die je amper kon zien. Sjors en Matt gingen zelf wel vis vangen. Sayyid schreeuwde van GA JE NOU STOER DOEN ALS LEIDER WACHT MAAR NA 2 EILANDRADEN DAN BEN JE HIER WEG. Victoria moest alleen maar lachen. Laila en Nander wouden ze zich er niet mee bemoeien. Ze wouden samen op iemand stemmen maar besloten toch te wachten tot na de eerste eilandraad. En alleen die twee bereidde zich voor op de proef van morgen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen