Agnes P.O.V


Ik stond inmiddels een uur onder de douche en ik voelde me nog steeds klote. We hadden serieus nog nooit ruzie gehad. Misschien had ik beter een agenda voor haar verjaardag kunnen kopen, dacht ik boos. “Agnes, ben je nog van plan onder de douche vandaan te komen?”, vroeg Alice. “Voorlopig niet.”, zei ik. Mijn record was drie uur onder de douche staan, maar ik had het gevoel dat ik het nu nog wel drie dagen vol zou houden. “Kom er nou gewoon onderuit.””Straks.” Ik had geen idee wat het douchewater was en wat tranen waren, maar het kon me niks schelen. Ik dacht aan wat Dana had gezegd. Zij kon wel zeggen dat ik veel bij Seth was, maar zij was ook meer bij Alex dan thuis. Ik sloeg gefrustreerd tegen de muur.

Uiteindelijk was het zo'n twee uur later dat ik onder de douche vandaan kwam. Ik was daarna weer in bed gaan liggen en Doerak kroop tegen me aan. Na een tijdje voelde ik een warme hand over mijn rug gaan. “Hey.”, zei Seth zachtjes. “Wat is er gebeurd?””Ik wil er niet over praten.”, zei ik in mijn kussen. Het was een tijdje stil toen Doerak begon te blaffen dat-ie honger had. Ik had geen zin om op te staan tot ik merkte dat ik zelf ook wel honger had, ik had de hele dag niks gegeten. Eigenlijk had ik daar ook geen zin in.

Ik stond beneden met een glas water toen mijn telefoon afging. Het was Dana. Ik vroeg me af wat ze wilde, nam op en zei niets. “Hey kleine, ik denk dat je zusje wat hulp nodig heeft.” Het glas slipte uit mijn hand toen ik de stem herkende.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen