Foto bij - Trusted space -

O2 - Padalecki
Deze tweede opdracht bestaat erin met aantrekkelijke woorden en krachtige zinnen een ruimte te beschrijven. Er bestaat geen limiet van deze ruimte. Het kan een toiletkamer zijn, maar het kan ook de melkweg verwoorden. Die keuze ligt aan jullie. Laat zien tot waar jullie woordenschat reikt, maak zinconstructies die mij versteld doen staan!
Om jullie een beetje op weg te helpen, krijgen jullie ieder een woord aangewezen waaraan de ruimte gebonden moet zijn. Het woord moet ook minstens éénmaal in het verhaal gebruikt zijn. Er kan niet geruild worden. De woorden heb ik willekeurig bij een deelnemer geplaatst.
Tip: Hier vind je een fragment uit het boek 'Sprakeloos' waarin Tom Lanoye de woonkamer van zijn ouders beschrijft. Zijn manier van schrijven vind ik fascinerend. Misschien dat dit een inspiratiebron kan zijn. Zo niet, zeker een uitstekend voorbeeld van wat ik van deze opdracht verwacht.
Let op: Ik vind het jammer dat de eerste opdracht geen echte wedstrijd is kunnen worden, aangezien drie deelnemers niets meer van zich lieten horen of op het laatste moment afzeiden. Ik hoop dat jullie allemaal met evenveel inzet door de tweede ronde geraken. Lukt het je echt niet? Vraag uitstel of zorg zélf voor een vervanger. Ik doe dit alleen zodat deze wedstrijd wel degelijk een wedstrijd is.
Aantal woorden: Tussen 700 en 1000 woorden.
Mijn woord: sanguinisch

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Cloudburst

    Mooi! Ik kan niets meer toevoegen aan de commentaar van Weirwood. Ik vind het een zeer geslaagde opdracht! (:

    - Jurylid

    1 decennium geleden
  • Niko

    Kort, maar krachtig! Je bent heel sterk begonnen, maar naarmate ik verder las, nam dat een beetje af, terwijl je wel een pakkend einde weer hebt. Ik vind dat je sommige dingen erg pakkend beschreven hebt: "De ruwe bakstenen houden de vlammen in bedwang, maar toch likken ze gretig aan de broden." Mooi, erg mooi! Je mocht nóg meer dan sanguinische naar voren laten komen, want het bleef nog een beetje op de achtergrond, maar voor zo'n eerste keer zeker goed gedaan.

    Jurylid, schrijfwedstrijd Padalecki.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen