Foto bij Dag 0

Goedemorgen kandidaten welkom in Pago Pago de hoofdstad van Amerikaans - Samoa. Amerikaans - Samoa bestaat uit 4 eilanden, 2 bewoond en 2 onbewoond en op die 2 onbewoonde eiland gaan jullie overnachten de komende weken. Om te bepalen in welk kamp je komt liggen er over deze stad tassen verspreid met daarin een rode en een gele kleur pak je een tas met een rode kleur dan zit in je in Kamp Noord. Pak je een tas met een gele kleur dan zit je in Kamp Zuid. In 1 van die tassen zit een munt en die kan je gebruiken bij een eilandraad daarmee ben je die eilandraad vrij gesteld van uitschakeling. Maar in die tas zit ook een leidershoed en coordinaten. Als je die vindt ben jij de leider van dat kamp en hem jij alleen immuniteit bij de komende 2 eilandraden op je kamp en de coordinaten zijn voor de kapitein van de boot zodat ie weet naar welk eiland ie moet gaan varen.

Als eerste mogen alle vrouwen gaan starten dus. Linda,Echo,Yaslin,Victoria,Martha,Laila,Lena en Katie maak je klaar en start. Ze renden er meteen op af terwijl Katie het rustig aan deed.
Bij de eerste hoek gingen ze allemaal splitsten. Yaslin ging park in en Lena langs het stadje. Lena vond in het stadje ook gelijk de eerste tas een paar seconden voor Laila die er dan voorbij rende. Ze zag een gele doek erin zitten maar geen munt of hoed. Ze wikkelde de doek om haar hoofd en liep terug naar het begin. Martha en Victoria liepen samen en zagen twee tassen staan ze pakte het uit Martha had Noord en Victoria Zuid. Maar hier ook geen munten en hoeden. Katie liep nog steeds rustig meer naar de lucht kijken dan naar de grond struikelde ook over een tas ze was blij maakte hem open en zag geen munt en hoed maar welk een doek in de kleur van Geel dus ook in kamp zuid. Er waren nog 3 tassen met Noord en 1 tas met Zuid. Laila vond nadat ze doorgerend was langs Lena ook een tas ze mocht Lena al niet dus hoopte ze dat in Noord zat. Maar helaas het was ook een gele doek en zat in zuid. Dus alleen nog 3 tassen met een rode doek met 1 met de immuniteitsmunt en 1 met de leidershoed. Echo was op een straatje terechtgekomen ze wist niet waar ze was maar vond wel een tas. Ze maakte hem op en zag een rode doek ze wou de tas weer dichtdoen maar zag iets glimmen het was de immuniteitsmunt yes zei ze. Linda en Yaslin waren als enigste nog over. Wie vond de leidershoed misschien Linda wel die op de grond lag en de tas openmaakte er zat geen hoed in ze zat in Noord en Yaslin was de weg kwijtgeraakt ze zocht en zocht maar vond uiteindelijk de tas met de leidershoed ze was dolblij ze liep met de hoed op naar het begin.

Oke mannen nu is het jullie beurt
Saskis,Matt,Charles,Sayyid,Sjors,Olav,Karl en Nander go.
Ze startten aangezien kamp Noord al een leider heeft en de immuniteitsmunt heeft moeten die twee in kamp zuid zitten. Sayyid en Matt zagen een tas staan ze renden er op af. Sayyid duwde Matt aan de kant en zag een gele doek in kamp zuid dus. Matt lachte omdat hij geen munt had. Aan de overkant zag had ook een tas hij maakte hem open een zag ook een gele doek maar ook een munt hij lacht en zwaaide naar Sayyid
Saskis en Nander hadden ook al een tas en Saskis zat in Noord en Nander in Zuid. Olav uit Zweden rende 3 slagen in de rondte hij vond er uiteindelijk een met een rode doek. Charles,Karl en Sjors hadden nog geen tas maar daar kwam gauw verandering in maar bij Charles hing er algauw een tas om zijn schouder met een rode doek om zijn hoofd geen leider dus. Iedereen stond aan het begin te wachten op hun laatste kamp genoten. Totdat er om de hoek Sjors aan kwam lopen met zijn leidershoed.
Hij ging bij kamp Zuid staan en even later kwam ook Karl terug bij kamp Noord.

Oke kandidaten begon Stefan gefeliciteerd Echo en Matt met jullie immuniteitsmunten en Sjors en Yaslin met de leiderschap nu worden jullie naar het eiland gebracht veel succes de komende maand.

Reageer (1)

  • BakeOff

    Zuid en Noord.
    Ik wil in west!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen