Foto bij VIII.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Ohana

    awielie, ze kennen elkaar amper een maand? :S

    1 decennium geleden
  • IbixAfellay

    supermooi geschreven !!
    snel verder

    xxx

    1 decennium geleden
  • lovingnouis

    wauw, dit is zo prachtig <3. en mede door het laatste zinnetje, heb ik het gevoel dat er nu iets mis zal gaan.. misschien wordt ze wel zwanger? =O Nouja, ik laat het aan jou over, alles wat je schrijft is toch geweldig . En ik heb het gevoel dat ik dat al eerder tegen je heb gezegd... Maar dat maakt niet uit, want het is gewoon true.

    1 decennium geleden
  • Pia

    Wow, echt super mooi geschreven! Snel verder gaan. <33

    1 decennium geleden
  • Westwood

    ... Ik ben sprakeloos. Ik ben absoluut sprakeloos. Begrijp je me, Anke? Ik ben sprakeloos in alle betekenissen van het woord. Ik heb werkelijk geen woorden voor dit. Het verbaast me dat ik al drie volle zinnen geschreven heb, vier met deze erbij. Ik... Gewoon... Ik weet echt niet wat te zeggen. Echt waar. Ik wou dat ik wist wat te zeggen, maar jammer genoeg is dat niet zo. Dit verhaal is echt prachtig. Dit hoofdstuk is echt geweldig /smiley met de rupswenkbrauwen. Echt waar. Ik ben nog steeds sprakeloos. Ik wou het eigenlijk meteen nog eens lezen, maar ik ben echt moe. Mijn hoofd doet ook pijn van het lezen van die lettertjes op het scherm, dus ik denk dat ik het morgen bester biljoenen keren opnieuw lees. Dit verhaal is echt zo mooi. Ik ben nog steeds zo sprakeloos. Het verwondert me echt dat ik zo'n lange reactie heb kunnen typen. Maar ik vind dit stukje echt zo geweldig, dat ik gewoonweg een lange reactie MOET typen, omdat je het verdient. Je schrijft echt zo mooi, zo fucking mooi... euhuzhgiuzhogug Ik ben nog steeds fucking sprakeloos.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen