Foto bij 60| Unexpected

Srry, ik wordt echt vermoord door mijn huiswerk T.T

Dankjewel voor de reacties en ik zal zo snel mogelijk twee stukkies posten.


''Hoe laat zou het zijn?''Vroeg Fay na weer een hele lange tijd zwijgend poetsen. ''Ik wed dat we in iniedergeval de lunch hebben gemist. Volgens mij zit onze tijd er allang op maar laat Snape ons gewoon extra door werken. De bastaard!''Klaagde Ron, maar Fay gebaarde dat hij niet zo hard moest praten. Het was eigenlijk al te laat want Mevrouw Norris die op de grond had gezeten stond direct op en liep vliegensvlug de prijzen kamer uit. ''Ron! Ik weet niet hoe, maar die kat heeft je gehoord en nu gaat ze klikken bij Filch''Siste Fay. Ron haalde zijn schouders op, ''Erger kan het toch niet worden.'' ''Nou dat betwijfel ik. En hoezo noemde je Snape nou bastaard? Je weet toch dat je daarmee bedoeld dat hij ras-loos is? Dus niet tot het menselijk ras behoort''Legde Fay uit en even klonk ze een beetje als Hermione. ''Nee dat wist ik niet, maar hij behoort daar sowieso niet toe''Zei Ron en hij grinnikte even.
''Niet zo hard! Misschien komt Filch er wel aan!''Waarschuwde Fay en ze keek vluchtig naar de deur. ''Stel je-, Ik bedoel het duurt uren voor Mevrouw Norris, Filch heeft gevonden. Tegen die tijd zijn we hopelijk al weg.''Zei Ron. ''Hmm, toch zou ik niet zo hard praten''Mompelde Fay en startte weer met het boenen van een vitrine. ''SNAPE IS EEN BASTAARD!''schreeuwde Ron waardoor Fay zich haast een ongeluk schrok.
Zijn echo galmde nog door in de grote ruimte en Ron keek grijnzend naar Fay. ''Ik zeg dit niet graag... Maar ik vermoord je, op een aardige manier, als je dat nog eens doet!''Zei Fay een beetje boos omdat ze het risico gewoon te groot vond. ''Nou als je het woord 'moord' gebruikt moet je het wel menen.''Zei Ron, maar hij grijnsde nog steeds. ''Nou ik ga je niet echt vermoorden hoor! Maar ik wordt gewoon heel héél erg boos op je!''Zei Fay snel, maar niet al te overtuigd. Ron vatte het op als het feit dat ze dan gewoon zou gaan huilen dus hield hij er maar mee op.
Voor nu dan.
''Kijk! Ron kijk! Dit zou Harry eigenlijk moeten krijgen''Riep Fay na een tijdje toen ze bij een andere vitrine stond. Ron die bij een kast vol bekers stond, liep haar kant op en keek vervolgens door het glas.
''Wat moet ik zien?''Vroeg hij en hij keek nog eens wat beter. ''Daar!''Fay wees op een gouden met robijnen bezette badge. Er stond iemand zijn naam op, een jaartal en daaronder:

Levensreddende diensten voor de school in (levens)bedreigende situatie's


''Wauw, toch wel cool''Beaamde Ron, ''Harry zou inderdaad zoiets moeten hebben!'' ''Ja, want vorig jaar redde hij ons van de dooddoeners! Nou, ja een soort van. Het jaar daarvoor vocht hij tegen Jeweetwel, daarvoor vocht hij tegen honderd dementors en redde Hermione's en Sirius' leven. En daarvoor weer Ginny's leven in de geheime kamer. En in ons eerste jaar voorkwam hij dat Jeweetwel de steen der wijzen in handen kreeg.''Toen Fay was uitgepraat ademde ze even diep in. ''Als je dit allemaal opsomd verbaast het me dat hij er nog steeds geen heeft.''Zei Ron en hij bleef naar het glas turen. ''Ik zou er ook wel een willen''Zei Fay half dromerig. ''Dat lijkt me erg cool. Want dan blijft mijn naam altijd bekend op Hogwarts.'' ''Nou dan moet je eerst iemands leven redden''Zei Ron plechtig. ''Oh, dat ga ik ook doen''Zei Fay. ''Wiens leven dan?''Vroeg Ron, ''Het jouwe.''Antwoordde Fay en ze grijnsde. ''Ik ben helemaal niet in levensgevaar hoor''Zei Ron en hij moest toch wel even lachen. Fay maakte een prop van haar doorweekte doek en gooide hem naar Ron. Die recht tegen zijn hoofd werkt geraakt.
''Hé!''Zei hij half geamuseerd en veegde het sop van zijn voorhoofd.
''Hup! Heb pijn of zo!''Zei Fay vluchtig en ze gebaarde met haar handen.
Ron greep naar zijn hart, ''Au! Awh! de pijn! de pijn!''Kreunde hij en zakte een beetje door zijn knieën. ''Ik raakte je voorhoofd niet je hart''Zei Fay nogal droogjes. ''Nou misschien is er wel een zenuwschok gegaan door mijn bloedvaten tot aan mijn hart''Zei Ron, die dat een goeie reden vond. ''Oké''Zei Fay schouderophalend en ze moest wel grinniken om Rons toneelstukje. ''Aansteller''Grinnikte ze en Ron hield even op. ''Je wil toch een badge? Red me dan!''Zei hij en ging vervolgens weer verder. Hij zakte door zijn knieën op de grond en greep naar zijn maag. ''Ben besmet met Snape-a-rites zwaar dodelijk''Kreunde hij. ''Bijverschijnselen zijn vet haar, een slecht humeur en een onverklaarbare afkeer voor de douche.'' Fay schoot in de lach en knielde naast Ron neer. Maar kon niet helemaal stoppen met lachen.
''Ik zal je wel redden!''Zei ze op een dappere toon. ''Zeep! Ik moet zeep hebben!''Zei Ron, die nu ook niet helemaal zijn lach in kon houden.
''Ik doe het liever op mijn manier.''Zei Fay en opeens werd ze overspoeld door een gevoel van roekeloosheid. Ze keek in Rons mooie blauwe ogen en kuste hem vervolgens vol op de mond.
Iets wat Ron totaal niet had verwacht.



Reageer (8)

  • KidouYuuto

    :8 fred is leuker

    1 decennium geleden
  • Smesty

    omg!!! wat schattig!!!=D
    love it!!
    snel verder!!
    X.

    1 decennium geleden
  • Slughorn

    hahahaha xD
    Wow... op een of andere manier had ik hem al wel verwacht die zoen Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Delic

    ''Ben besmet met Snape-a-rites zwaar dodelijk''Kreunde hij. ''Bijverschijnselen zijn vet haar, een slecht humeur en een onverklaarbare afkeer voor de douche.''
    -Plat- x3
    Maarmaarmaar O.o Bij Snape hoort ook dat geliefdes sterven... En Fay en Ron hebben gezoend... Gaat Fay dood? O.o
    NEE FAY, HANG ON!!
    Krijgt Ron gelijk een badge :3

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Op de een of andere manier had ik een voorgevoel dat dit zou gaan gebeuren:$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen