Foto bij W54

Sorry dat ik een paar dagen niet gepost heb, ik had het nogal druk
Maar laten we een deal maken: als ik vanavond zes reacties van jullie heb (van verschillende personen natuurlijk) post ik nog een stukje

“Interessant.” Givelian was opgestaan. “Ik vraag me af hoe ze reageert als iemand haar betoverd.” Faragonda wierp een vragende blik op Bloom. Die knikte.
“Probeert u maar, Givelian”, zei Faragonda kalm. “Maar schrik niet van het resultaat.”
“Wees gerust, dat zal geen probleem zijn.” Hij keerde zich naar Bloom en sprak een krachtige spreuk uit, waardoor ze bewusteloos zou moeten vallen. Bloom viel echter onmiddellijk aan. Faragonda liet Flora onmiddellijk reageren, voor Bloom zich op Givelian stortte. Bloom verzette zich tegen de doorns.
“Blijkbaar verzet ze zich wel als je magie tegen haar gebruikt, maar niet als ze gewoon kwaad is”, zei de voorzitter.
“Volgens mij verzet het monster zich enkel als het sterk genoeg is. In deze gedaante is ze dat normaalgezien niet, maar wel als je magie tegen haar gebruikt.”
“Dat lijkt me een redelijke verklaring, Faragonda. Hoe lang duurt het nog voor ze weer zichzelf is?” Flora concentreerde zich.
“Een kwartiertje, denk ik, afgaande op hoe de doornstruik voelt en hoe ze normaal reageert.”
“Goed dan. Ik wil nog een aantal dingen zien. Ten eerste hoe ze eruitziet als ze volledig in een monster verandert. Ten tweede wil ik weten hoe ze reageert op magie als monster. Ten derde vraag ik me af of de specialisten haar aan zouden kunnen, niet doden of verwonden natuurlijk, enkel vangen. En als laatste, liefde is een sterke magie, hoe reageert ze daarop?”
“Als u echt vindt dat dat nodig is zullen we het u tonen. Ik haal de andere Winx en de specialisten.” Faragonda liep naar buiten.

Reageer (6)

  • nakito

    snel verder! 6 :D

    1 decennium geleden
  • dayxdreamer

    Dit is vijf kom op

    PS: waarom moet je perce hoger gaan? is vijf niet genoeg?

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Luminosa

    Vierde, snel verder to(K)

    1 decennium geleden
  • Smal

    Ben het eens met heartygirl!

    1 decennium geleden
  • Padme

    Niet nice, maar super nice!
    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen