Foto bij 006

Ik heb voorlopig al 23 hoofdstukjes geschreven voor deze storie ;d Ik ga ze natuurlijk niet allemaal tegelijk activeren :D Maar ik wilde jullie even laten weten dat er nog hoofdstukjes op komst zijn (;

P.O.V Tom Riddle
Niemand mag weten dat ik eergisteren de geheime kamer heb geopend. Denk ik bij mezelf. Als Zoé het ooit te weten komt haat ze me voor eeuwig. Natuurlijk heeft de geweldige Tom Riddle een plan. Ik ga de schuld op iemand anders schuiven. Hogwarts is mijn thuis en als ik hier niet meer kan komen, tja dat wil ik gewoon niet. Ik wil niet meer terug naar dat weeshuis! En ik heb al een perfecte dader.

'Aah, Tom. Ik had je al verwacht' zegt Dumbledore. 'Zeg eens, waarom wilde je mij spreken?' Oké nu komt het.
'Ik weet wie Jenny heeft vermoord.' Zeg ik heel serieus. Dumbledore leek te schrikken.
'En wie dan wel? Heb jij het misschien gedaan?' Vraagt hij voorzichtig. Ik schrik. Zou hij het weten?
'Euh, neen, Rubeus Hagrid heeft het gedaan. Zijn monsterspin heeft de aanvallen gepleegd.' zeg ik 'En als u me niet geloofd dan moet u maar eens met Hagrid gaan praten.' Dumbledore is verbaasd van mijn informatie. Na een tijdje mag ik vertrekken en loop ik snel naar Hagrid. Hij heeft ingestemd met mijn plan. Niet dat hij een keuze had, maar oké. 'Hagrid, je weet wat je te doen staat' zeg ik bot. 'En je weet ook wat ik kan doen als je weigert.' zeg ik glimlachend.

Ik had met Zoé aan het Zwarte Meer afgesproken. Om te zwemmen. De vorige keer dat we gingen zwemmen, was ons wel bevallen. Ik had nooit gedacht dat ik diezelfde nacht nog Zoé ging zoenen. Ik schrik uit mijn gedachten wanneer ik de mooie stem van haar hoor.
'Hee Zoé' zeg ik blij wanneer ik me omdraai. Ik had nooit durven dromen dat een meisje zoals haar mij leuk zou vinden. Ze is knap, en lief en ik ben alles behalve dat.
'Heb je het al gehoord?' zegt ze opgewonden.
'Nee, wat?'
'De dader van die moord is opgepakt!' zegt ze blij. 'En nu kunnen we gelukkig allemaal op school blijven!' Ik haal opgelucht adem dat mijn plannetje heeft gewerkt.
'En wat is er nu met die dader gebeurt?' vraag ik.
'Hij is van school gestuurd. Hij is naar Azkaban gestuurd.' zegt ze. 'Ach ja, wie wilt er nu zo een lief meisje vermoorden? Hij verdient het!'
Na een tijdje te hebben gezwommen krijgen we het allebei koud en besluiten we om nog wat te gaan drinken in De Drie Bezemstelen. We pakken een tafeltje in de hoek en bestellen 2 boterbieren.
'Wat ga jij in de vakantie doen?' vraagt Zoé nieuwsgierig.
'Ik ga naar Havermouth' zeg ik. Natuurlijk ga ik niet zeggen wat ik daar van plan ben. 'En jij?'
'Ik ga hier op school blijven, denk ik' Misschien moet ik haar meevragen? Maar dan weet ze wat ik ga doen! Het zit zo dat ik mijn vader, oma en opa ga laten boeten wat ze mij hebben aangedaan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Reacties??(flower)

Reageer (1)

  • IceWatch

    V-E-R-D-E-R (flower)(dance)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen