Foto bij VI.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • TessaStyles

    Wauw, wat een supergoed verhaal!
    Echt geweldig
    nogmaals, je schrijft echt heel goed.
    ik kan het niet beschrijven, zo goed!
    snel verderr

    1 decennium geleden
  • lovingnouis

    hihi, naomi is een echte engel :'). jaaaja. oke wat ik eigenlijk wil zeggen is dat dit zo'n überprachtig verhaal is, niet normaal <3. Ik ben er zo ongeveer verslaafd aan =). En ik weet dat ik eithihjuirh VEEEEL huiswerk heb, maar ik weet ook dat ik dit stukje gewoon nog even móest lezen! Much loveee <33

    1 decennium geleden
  • IbixAfellay

    OMG dit verhaal is zo amazing geweldig !
    je schrijft zo mooi!
    het is zo echt !
    echt ik neem een abo en hoop dat je heel snel verder gaat !!

    <3

    1 decennium geleden
  • Westwood

    iurgiuzerghoirhgoirghroighroihgporh AAH. Ik heb echt zo'n warm en leuk gevoel in me wanneer ik een deeltje van dit verhaal lees. Het is echt zo goed D: Ik zou snel verder moeten met 'You bring peace to the chaos', maar ik heb daar echt shit inspiratie voor... Sorry D: Maar fucking hell, ik houd echt zo veel van dit verhaal. Mag ik ermee trouwen, Anke? God, ik denk zelfs dat ik hier kindjes mee wil maken, als dat mogelijk zou zijn. Of misschien moet jij er maar voor zorgen dat er later véél kleine Harrys en Ankes rondlopen, zodat jouw schrijfstijl in de wereld blijft. Urgh, ik houd hier echt zo veel van. Het is echt allemaal zo mooi.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen