Foto bij 59| A bad cake

Dankjewel voor al jullie leuke reacties :']


Sorry dat het zo lang duurde! Ö
Ik had te weinig tijd ><'
En jeej 100 abbos! :'D

Jullie krijgen morgen als het lukt nog twee stukkies :']


''De ongelooflijke zak!''Schreeuwde Ron toen ze de prijzenkamer binnen liepen. Omdat hij zeker wist dat Snape buiten gehoorafstand was.
''Hij is geen zak Ron... Hij is een KLOOTZAK!''Zei Fay kwaad. ''Dit krijgen we toch nooit allemaal schoon? In een dag? Het is zo veel''
''De achterbakse, vieze vetvlek''Mompelde Ron. Maar hij grijnsde omdat hij zelden een scheldwoord uit de mond van Fay hoordde.
''Blijven we schelden op Secrutus of gaan we nog wat doen?''Zei een stem boven hun. Fay keek nieuwsgierig op en zag Peeves de klopgeest, boven hun hoofd zweven. ''Peeves!''Zei ze opgewekt. Maar Rons humeur werd er niet beter op en hij begon met het poetsen van de intens grote bekers.
''Jij, was toch die zus van Lijpo Lovegood? Zo zusje zo zus zeg ik maar''Grinnikte Peeves. ''Ik ben geen familie van Luna.''Zei Fay, ''En als je kon spellen. Zou je weten dat het Luna Lovegood is en niet Lijpo Lovegood.'' Dat laatste negeerde Peeves ''Nou je bent gek genoeg''Grinnikte hij. Vervolgens gooide hij een paar bekers om, waarvan een op Rons voet belandde en verdween door het plafon.
''Die rot geest...''Mopperde Ron met een pijnlijk gezichten er sprongen duidelijke tranen in zijn ogen van pijn. ''Jullie denken allemaal zo negatief over Peeves. Als je hem gewoon genoeg liefde en aandacht geeft dan valt hij best mee''Zei Fay tegen Ron, die uit alle macht de pijn aan zijn voet probeerde te negeren. ''Je bent dan geen familie van Luna, maar je komt aardig in de buurt bij Hagrid''Zei Ron en hij begon weer te poetsen. Fay grinnikte en volgde zijn voorbeeld. Het was dan misschien een rot klusje, maar door het samen met Ron te doen werd het een stuk aangenamer.
Na een uur poetsen waren Ron en Fay eigenlijk al uitgeput. Maar ze hadden nog amper de helft klaar toen Argus Filch binnen kwam met Mevrouw Norris in zijn armen. ''Zo, zo blijkbaar zijn jullie er niet tussenuit geknepen''Sneerde hij. Fay vond dat eigenlijk geen slecht idee en vroeg zich af waarom ze er zelf niet op was gekomen. Maar nu Filch hun controleerde was het sowieso de moeite niet waard. ''We zijn inderdaad nog hier''Mompelde Ron nors. ''Nu nog wel ja! Maar ik laat Mevrouw Norris hier zodat ik zeker weet dat jullie er niet tussenuit knijpen''Zei Filch. ''Wat gaat u dat eigenlijk aan?''Vroeg Fay. ''Ik doe dit in opdracht van Professor Snape, misbaksel''Snauwde Filch en hij zette Mevrouw Norris neer op de grond. ''Misbaksel? Zegt u nou dat ik een mislukte cake ben? Mag dat zo maar?''Vroeg Fay diep verontwaardigd.
Filch snoof minachtend. ''Snape zei al dat je het niet bepaald op een rijtje hebt''Zei hij alleen en beende vervolgens weer weg.
''Hij noemde me een misbaksel Ron! Een misbaksel!''Herhaalde Fay tegen Ron die niet echter niet wist wat hij er mee moest. ''Ik vind niet dat je een mislukte cake bent''Zei Ron glimlachend. ''Juist een lekkere cake... Of nouja... Je weet wel wat ik bedoel'' Hij kleurde totaal rood wat nogal met zijn haren vloekte. Doordat Ron moest blozen kreeg Fay ook een kleur waardoor er een ongemakkelijke stilte ontstond. ''Laten we verder gaan met poetsen''Stelde Ron, nog steeds met een rood hoofd voor. ''Ja, dat lijkt me een goed idee''Antwoordde Fay en snel richtte ze zich weer op de vitrine vol met badges. Maar het vage warme gevoel van binnen wat zo net was opgedoemd ging niet na enkele minuten weg.

Reageer (8)

  • McGuiness

    Hihi, bloosbloos!

    1 decennium geleden
  • Delic

    Mislukte cake x'3
    Snel verder! =D

    1 decennium geleden
  • USH

    Aawh, wat is Ron toch lieeeef :'D
    En hij is wel een lekker stuk cake :3
    Snel verder.

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    gheghe ,, !
    <33333333'

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Haha
    Love it!!
    Snel verder!!
    X.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen