Foto bij W51

“Zo, Faragonda, ik hoop dat u een goede verklaring heeft voor het feit dat u hier zomaar vertrokken bent? Een akkefietje op Alfea is geen reden om de Raad van Lichtrots in de steek te laten.”
“Ik heb een goede verklaring, beste raadsleden. Juffrouw Griselda had me gebeld met de mededeling dat er problemen waren. Zij zou mij nooit bellen voor iets kleins. Bovendien ging het om de Winx, een groep feeën die nooit echt iets verkeerd hebben gedaan, behalve als zij van mening waren dat dat nodig was om anderen te helpen. Toch heb ik nog getwijfeld om te gaan, aangezien ik wist dat mijn vertrek hier niet in dank zou worden afgenomen. Maar toen Codatorta belde was ik zeker dat ik moest gaan. Hij zou zich er niet mee moeien als het niet absoluut noodzakelijk was. En er zijn ook effectief grote problemen. Bloom, één van de Winx, de fee met de kracht van de drakenvlam, de prinses van Domino, bleek betoverd te zijn door de Trix. De betovering is enorm krachtig, en we weten niet hoe we ze ongedaan kunnen maken. Bloom is nu een gevaar, en er is maar een persoon die haar kan stoppen.”
“Wat hebben ze dan met Bloom gedaan?”
“Bloom is een monster. Zolang alles goed gaat ziet ze er normaal uit en doet ze ook normaal, maar als ze haar feeëngedaante wil aannemen veranderd ze in een monster. Als ze zelf probeert te toveren word haar huid groen en grauw, en als ze kwaad wordt veranderd niet alleen haar huid, maar wordt ze overgeleverd aan de monsterlijke instincten en valt ze aan. Bovendien kan je haar niet verslaan met magie, dat maakt het monster enkel sterker.”
“Dat ziet er inderdaad niet goed uit. Hoe veranderd ze eigenlijk terug in een mens?”
“De enige die haar kan tegenhouden is Flora, een van de andere Winx. Zij kan een doornstruik om Bloom heen wikkelen. Dat is de enige manier om het monster te verslaan. Als ze verslagen is kalmeert ze, en als ze gekalmeerd is verandert ze weer van gedaante.”
“Ik denk dat we dit tot op de bodem moeten onderzoeken. Om te beginnen moeten we Bloom horen over wat er gebeurd is. En ik denk dat we ook moeten zien wat er juist aan de hand is.”
“Ik zal Alfea bellen om Bloom en de Winx te laten komen.”
“Uitstekend.”

Reageer (3)

  • dayxdreamer

    ... Als de raad van lichtrots zich er al mee bezig gaat houden...

    1 decennium geleden
  • nakito

    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Allysae

    nice
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen