Foto bij • The flavor of your lips is enough to keep me pressing.

Pff het was vandaag in de zon 47 graden, bloedheet dus!
Enjoy reading (:

Ik liet me helemaal gaan op de muziek, ik was al te lang niet meer naar een optreden geweest. Ik genoot van de harde gitaren, de drums en vooral van Alex zijn stem. Ik voelde me goed, ik was lost in stereo. En ik was niet de enige die het naar z'n zin had, het hele publiek ging uit z'n dak.
Ik veegde de druppeltjes zweet van m'n voorhoofd af terwijl ik aan de bar ging staan om wat drinken te bestellen. Ik had het echt onzettend warm dus ik kon wel wat verkoeling gebruiken. 'Hey Whit', fluisterde de bekende stem van Alex in m'n oor, terwijl hij zijn arm om m'n middel liet glijden. Ik draaide me snel om en ik verdronk voor even in Alex zijn prachtige ogen. 'Vond je ons goed?', vroeg hij glimlachend. Ik knikte kort en toen haalde ik me neus op. 'Je stinkt Gaskarth', zei ik gniffelend. 'Dat is de geur van een echte rockster', zei hij lachend om z'n eigen grapje. 'Pff ik hoop maar dat deze echte rockster snel een douche gaat nemen', glimlachte ik. Alex trok me dichter tegen zich aan 'Straks', fluisterde ie zachtjes in mijn oor waarop hij me kustte. Na een tijdje stopte Alex en opende we onze ogen weer, voorzichtig trok ik Alex weer tegen me aan en duwde ik mijn lippen stevig tegen de zijne aan. Ik was zo verliefd op deze jongen.

'Hey bolle', groette Alex me vrolijk, toen ik mijn hoofd de tent uit stak. 'Hai vetklep', groette ik opgewekt terug. 'Echte liefde dit', zei Britt lachend. Alex en ik knikte vrolijk, dit was ware liefde.

'Whit ik mis je', fluisterde Alex zachtjes in mijn oor. 'Ik mis jou ook', fluisterde ik terug, terwijl ik mijn hoofd in zijn nek begroef. Alex streelde zachtjes door mijn haren heen en fluisterde lieve woordjes in mijn oor. Dit was het perfecte moment, met de bijna perfecte jongen. Ik wou dat dit moment eeuwig voort kon duren. 'Ik hou van je Whit', zuchtte Alex gelukzalig. Ik zuchtte ook terwijl ik terug dacht aan die ene speciale avond.

'Ik hou van je Whit', fluisterde Alex zachtjes in m'n oor. 'Ik hou ook van jou Alex', antwoordde ik gelukzalig. Zachtjes drukte Alex zijn lippen op de mijne terwijl hij me in het gras neerlegde en boven op me ging zitten. Ik ging met mijn linkerhand door zijn haren heen terwijl ik met mijn rechterhand een poging deed om zijn shirt uit te trekken. Ik genoot van Alex zijn warme adem in mijn nek en zijn handen om mijn middel.
Ik rilde toen er een koude wind over ons heen ging. Ik kroop dichter tegen Alex aan terwijl hij zacht kusjes in mijn nek plaatste.


'Ik hou ook van jou Alex', fluisterde ik zachtjes terug, al wist ik dat ik hier spijt van ging krijgen.

Reageer (3)

  • Abaddon

    Woesjj , I like this story :'D

    1 decennium geleden
  • mrsVerbeek

    i lovelovelove this one(yeah)(H)

    1 decennium geleden
  • Suiren

    REGRET, I'VE THE FEELING SHE'S GOTTA REGRET THIS.
    Okay, ik ga slapen. Morgen 40 minuten rooster YAY -normaal 50- dus eerder uit, :3 aha aha, en ik ga naar de piercingshopppppppppppp, want als het goed is krijg ik dan een korter staafje :'D You'll see pictures if I did....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen