Foto bij The end.

Lieve mensen die al die tijd mijn verhaal gelezen hebben,

Ik wil jullie ontzettend bedanken aangezien ik mijn verhaal kwijt moest. Ik deed dit in het begin puur voor mezelf zodat ik dingen kwijt kon. Dit hoofdstuk is (natuurlijk) niet echt gebeurd en gaat ook niet gebeuren. (Dat was ik in ieder geval niet van plan) Ik wil jullie echt harstikke bedanken, jullie waren als een soort steun voor mij.

Voor vragen, leuke ideeën voor andere verhalen en een gezellig gesprek kun je altijd een mailtje sturen of een berichtje in mn gb.

Heel veel liefs,
Djolie.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • nerveus

    Zo, wat een goed einde :O Ik had dat niet verwacht!

    1 decennium geleden
  • Quiescent

    Wow, jezus. Dit einde had ik echt niet verwacht. Zo onverwacht. En toch zo mooi geschreven. Ik vond je verhaal echt heel erg mooi om te lezen. Knap hoe je het in al die hoofdstukken onder woorden hebt kunnen brengen. Je hebt het medeleven van de lezer heel erg goed opgewekt. Dat geldt in ieder geval van mij. Ik kan niet zeggen dat ik geen traantje weg heb moeten pinken bij dit verhaal.

    1 decennium geleden
  • Djolieee

    @Mandy;

    Sorry :O

    1 decennium geleden
  • Defeatedxo

    Djolie, verdomme, ik jank me kapot...

    1 decennium geleden
  • Lillith

    Mooi einde <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen