Foto bij W37

@Heartygirl: Ben ik zo voorspelbaar? Het lijkt soms alsof je mijn verhaal al hebt gelezen xD

“We moeten dan wel ontsnappen, maar onze magie werkt niet”, riep Musa na een tijd verbaasd.
“En wij kunnen niets doen met onze wapens”, gromde Helia kwaad. Iedereen worstelde een uur lang met hun touwen. Uiteindelijk slaagden Sky, Riven en Layla erin hun handen te bevrijden. Vreemd genoeg konden ze de touwen van hun celgenoten niet losmaken, en Layla’s magie werkte nog steeds niet. Evenmin hadden Sky en Riven hun wapens terug. Ze keken verbaasd op toen Griffin en twee leraren aankwamen met eten.
“Griffin, wat is dit, laat ons vrij!”, riep Stella kwaad.
“Kalm Stella, dit is een opdracht die bij jullie cursussen hoort”, zei Griffin. “Je zal zelf moeten ontsnappen.”
“Maar we hebben geen magie!”
“Ik heb de cellen betoverd zodat jullie inderdaad geen gebruik kunnen maken van jullie magie, maar eens je eruit bent kan je daar terug gebruik van maken.”
“Hoofd Griffin, mag ik vragen, als we geen magie hebben, wat moeten we dan doen als de Trix zouden langskomen?”, vroeg Bloom beleefd.
“Die kans is zeer klein”, zei Griffin. “Maar als ze zouden komen wordt de betovering van de cellen en de touwen meteen verbroken.” Bloom knikte opgelucht. “Hebben jullie soms honger?”, vroeg Griffin. Ze bracht Bloom en Sky twee borden en glazen, uiteraard gevuld met eten en drinken. “Jij helpt haar wel even hé Sky”, zei Griffin. Ook Layla en Roxy, en Musa en Riven werden op die manier bediend. Griffin en beide leerkrachten zorgden er zelf voor dat Stella, Brandon, Flora, Helia, Tecna en Timmy te eten kregen, aangezien zij hun handen nog niet vrij hadden. Toen Griffin en de beide leerkrachten waren vertrokken, ging iedereen door met zijn poging om te ontsnappen. Tegen het middagmaal had iedereen zich van zijn touwen bevrijd, behalve Stella en Flora. De anderen waren intussen bezig met proberen de deur te openen, maar Griffin zei hen achteruit te gaan en niet te proberen ontsnappen als ze binnenkwam om hen hun maaltijd te bezorgen. Stella en Flora waren uitgeput en hadden zichzelf nog niet uit de touwen gered.
Niet lang nadat iedereen gegeten had doken plots de Trix op in de gang van hun cellen.
“Zo zo, onze feetjes en idioten zijn blijkbaar stout geweest”, zei Icy lachend. “Griffin zal er vast niets op tegen hebben als we haar wat helpen jullie te straffen.” Op dat moment vlogen plots alle celdeuren open, verdwenen alle touwen, hadden de meiden hun magie terug en de specialisten hun wapens. Met z’n allen stormden ze op de Trix af. Icy, Darcy en Stormy waren duidelijk erg sterk, en zelfs hoewel de Winx ook erg sterk waren en in de meerderheid, hadden ze moeite de Trix te verslaan. Net toen de drie heksen verslagen waren kwam Griffin aangewandeld.

Reageer (5)

  • droplolly

    oeeh ben benieuwd wat griffin gaat zeggen tegen de trix snel verder

    1 decennium geleden
  • Padme

    Soms wel ja, maar ik dacht eerder in het kantoor.xD

    1 decennium geleden
  • dayxdreamer

    Tja voor een keer niet zo erg dat de trix er waren... Anders hadden ze misschien nog lang bezig geweest. :S

    snel verder

    PS bij het vorig hoofdstuk waren we aan vijf reacties geraakt dus eentje extra? (A)

    1 decennium geleden
  • Allysae

    nice
    snel verder

    1 decennium geleden
  • Luminosa

    Snel verderr _O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen