Foto bij W34

Flora maakte wat kalmerende thee en bracht die naar de twee meisjes. Bloom hielp Flora even met de thee, en ging toen naar het kantoor van Faragonda. Stella, Musa, Tecna en Layla liepen intussen door de gangen, en hoorden plots een hoop gelach en vallende dingen. Ze gingen er op af, en zagen de drie meisjes, Virginie en co, dingen op de grond smijten. Ze haalden onmiddellijk Faragonda en Griselda erbij.
“Hou hier onmiddellijk mee op”, riep Griselda kwaad.
“Niet bang zijn, Griselda, we ruimen het wel op. Dat hebben we immers gisteren geleerd?”, spotte Wilma.
“Kom onmiddellijk mee naar mijn kantoor. Ik ben nog nooit zo teleurgesteld door leerlingen”, zei Faragonda kwaad. De meisjes trokken een hoop gekke bekken terwijl ze achter Faragonda aan liepen.
“Dit gedrag duldt ik niet. Eerst misdragen jullie je en laten de rest van de feeën al het werk doen. Dan weigeren jullie je straf onder ogen te zien, en ten slotte weigeren jullie je straf te aanvaarden. Een fee doet zoiets niet. Op Alfea zitten feeën. Met andere woorden, jullie worden onmiddellijk van school gestuurd. Morgen zijn jullie hier weg.”
“Ja dag, zonder magie zeker!”
“Op het moment dat jullie de school definitief verlaten krijgen jullie je magie terug. Ga nu dus maar snel jullie valiezen inpakken.”
“Ach ja, als we geen feeën zijn, zijn we heksen. We gaan wel naar Wolkentoren.”
“Ik betwijfel of hoofd Griffin jullie zal toelaten tot de school, maar jullie kunnen altijd proberen. En nu mijn kantoor uit”, zei Faragonda kwaad. De drie meisjes trokken een belachelijk gezicht tegen Faragonda, en vertrokken.

Reageer (4)

  • Smal

    tuduum... snel verder

    1 decennium geleden
  • droplolly

    stoute meisjes snel een bericht naar griffin om te zorgen dat ze daar ook niet worden toegelaten

    1 decennium geleden
  • dayxdreamer

    Volgens mij zijn ze nog erger dan heksen! de trix uitgezonderd natuurlijk.

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Padme

    Rot meiden, ik had allang griffin een bericht gestuurd dat ze zich zo misdragen.
    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen