Foto bij 57| Evil as Hell

88 abbo's Yeay =3

Dankje voor de reacties <3


Ondertussen had Draco Malfoy het niet veel makkelijker dan Fay.
Na zijn korte gesprek met Blaise was hij naar binnen gegaan en had wat in de gang gehangen om na te denken tot dat... De hel zelf hem lastig viel. ''Hello Dray''Zei knap blond meisje met groene ogen, Lucy Buttons kwam aanlopen en keek hem gefascineerd aan. ''Vroeg ik soms om jouw aanwezigheid?''Zei Draco verveeld en verborg totaal niet dat hij haar niet moest. ''Je schreeuwde erom''Zei ze met een grijns en Draco rolde met zijn ogen.
''Ik ga naar de leerlingenkamer''Zei hij en liep van haar weg, maar tot zijn ergernis kwam ze hem achterna. ''Ik houd je wel gezelschap''Zei ze liefjes en ging naast hem lopen. Draco negeerde haar. Maar dat ging niet moeizaam. ''Ik zag Weasel net''Begon Lucy, ''Hij gaat het blijkbaar weer proberen als wachter. Tevergeefs'' Draco negeerde haar opnieuw. Maar Lucy ging ongestoord verder. Ze gingen richting de kerkers.
''Zelf heb ik niks met zwerkbal. Wind dat je haar door de war gooit''Ze streek even door haar blonde toch al warrige lokken. ''Gebroken nagels door achterlijke beukers en 50 procent kans dat je voor de rest van het semester in de ziekenzaal beland. Niet bepaald mijn ding.''
Draco kon niet geloven dat dit ding, wat naast hem liep. Zo kalm en luchtig kon praten alsof ze een normaal persoon was. Maar hij wist gelukkig beter. Het 'beter weten' gevoel verdween abrupt toen iemand die hem wel heel erg bekend voor kwam hun tegemoet liep, nou ja rende. Iemand die hij een paar uur geleden nog had gezien. En waarvan hij wenste dat ze hem niet in dit gezelschap zag. Helaas zag ze hem wel. ''Olá, Draak''Zei Fay Mcfly opgewekt en ze stopte direct toen ze Draco zag. Ze had namelijk weer een sprint getrokken. Ron kon wel even wachtten. Het was toch slecht nieuws. Lucy keek met opgetrokken wenkbrauwen naar Fay. ''Hoi''Zei Draco zwakjes en hij zag hoe Fay's ogen afdwaalde naar Lucy. ''Wie is dat?'' Draco kon geen zinnig woord uit zijn mond persen. En tot zijn verschrikking nam Lucy het over. Lucy echter zag geen beter moment. Dit was beter dan Fay Mcfly zelf aan te spreken.
''Lucy Buttons''Zei Lucy koel. Ze wist wie Mcfly was en haar plan liep als Draco maar gewoon bleef zwijgen op rolletjes.
''Aangenaam... Ik ben-''Begon Fay, Maar Lucy katte haar direct af. ''Niet belangrijk. Iniedergeval, Draco is 'mijn' vriendje als je dat nog niet wist''Zei Lucy en keek Fay wel erg vuil aan. Draco's stembanden ontwaakte direct uit hun pauze bij het horen van 'Mijn vriendje'.
Maar hij kreeg niet bepaald de kans om wat te zeggen. ''Okeej... Uhm... Ik, moet, nog, wat... Doen.''Opeens was Ron slecht nieuws brengen niet meer zo onaantrekkelijk voor Fay en zette ze weer eens sprint in.
Lucy grijnsde vrolijker dan ooit naar Draco die niet meer voelde dan pure haat. ''Waarom zei je dat nou!''Schreeuwde hij haast. Fay's uitdrukking op haar gezicht was misschien niet zo veranderd na Lucy's 'Aankondiging' Maar haar ogen hadden boekdelen gesproken.
''Wat maakt het nou uit wat dat modderbloedje denkt?''Zei Lucy minachtend, ''Alsof je het gaat aanleggen met dat ding.''
Draco negeerde die laatste opmerking, ''Ik wil niet dat je gaat rondbazuinen tegen iedereen dat het aan is terwijl het niet zo is.''Zei hij kil. ''Doe ik toch niet. Ik zeg het gewoon tegen een onbelangrijk persoon. Als leuke grap''En met die woorden liep Lucy door. Draco voelde de neiging om haar in de rug aan te vallen. Maar voelde zich zo verlamd dat hij het niet eens kon opbrengen om zijn toverstok te pakken.
En Lucy, nou haar dag kon niet meer stuk. Het was verbazingwekkend wat een 'gesprekje' met Blaise Zabini, allemaal kon aanrichten in Draco's leven. Dacht ze grijnzend.

Reageer (12)

  • KidouYuuto

    mept lucy pikt haar staf en martelt haar

    1 decennium geleden
  • USH

    Ughh, haat aan Lucy.
    Aangezien jij de schrijfster van dit verhaal bent, wil je Lucy ff avada kadavra'n ? :Y)
    Snel verder.

    1 decennium geleden
  • Slughorn

    Aw nou:(
    moet wel goedkomen hoor!:O

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    nou leuke vrienden heb je dan ..
    <33333333333333'

    1 decennium geleden
  • Delic

    Over goede beste vrienden gesproken... x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen