maak de quizen van:
melxbillx
want ze is een super meid en staat altijd voor je klaar, door haar komt het dat ik deel 2 heb gemaakt dus iedereen ook haar quizen gaat maken ik eis het (A)

BMangeldevil love you(H)

chachakeuh hvj
ThGirlx3 all my love for you because your my one and only twinsister(A)

do you know him?
je keek om en zag als eerste een groot poef kapsel die in de luchtstond, daarna zwarte oogleden, toen 2 bruine oogjes, waar een lang, dun maar lekker lijf aan zat, je keek en stamelde: w-wie b-en? jongen: ik ben bill, sorry dat ik je heb laten schrikken:$ jij: geeft niet maar uhmm.. w8 eens bill? herken je me niet meer? bill: nou ik weet, het niet je komt me bekend voor? jij: loitsch, buren? vrienden 5 jaar? bill: sem!!! hij knuffelde je en jij hem, jij: haha nooit gedacht jou hier tegen te komen:P bill: neej :P maar wat doe je eigelijk hier? *wenkbrauw omhoog* jij: uhmm... neej laat maar zou je maar stom vinden, je wilde weg lopen maar hij pakte je weer vast, bill: je bent nog steeds even koppig ^^, maar toch lief:P je voelde dat je kop zo rood als een vuurtoren werd, jij: en jij nog steeds, mijn zwarte knuffelbeer ^^ en je gaf hem nog een knuffel en legde alles uit over je tante en over de brief en dat je daarom hier heen was gekomen. bill luisterde aandachtig naar je, en knikte, hij was nog steeds zoals hij altijd was, aleen wat ouder volwassener, en meer make-up, hij was vroeg al altijd je beste vriend maar toen opeens moest je met je ouders verhuizen en werd je bij je tante gedropt.
bill: ik begrijp je en ik zou het zelfde hebben gedaan, jij: maar waarom ben jij dan hier? bill: omdat ik ook een brief stond dat als ik die minimoys zou helpen, dat ik in dat land ook een soort van prinses zou zijn die de ware voor mij zou zijn. jij: ow das spannend^^ bill: ja maar eerst dacht ik dat iemand een grapje maakte maar ik bedacht me en toen ben toch maar gekomen. jij: nou samenwerken zou fijn zijn, want ik weet niet wara ik zou moeten beginnen^^
bill: partners? jij: partners^^ jullie gaven elkaar '' de box'' vuisten tegen elkaar zoals die gangsters dat doen^^ en begonnen over al te zoeken bill: waar zochten we ook alweer naar?
iest met een ster en daar zouden we verder instructies krijgen. even later haalde je een boek uit de kast en ging een deurtje open, bill: okej dat is niet normaal hoe deed je dat? jij: k weet niet, jullie liepen der heen en zagen een kluis, om hem open te maken hadden jullie een code nodig, maar daarvoor hebben we waarschijnlijk een ster voor nodig dan worden bill's ogen groot en hij legt zijn hand op zijn buik.

Reageer (5)

  • JuneTH

    WHOEEEEEE

    hij wordt steeds origineler *wenkbrauwwiebel*

    en nog superderder!! <3

    X(K)(K)!!

    1 decennium geleden
  • xPOKEMON

    Super,,
    ik vind hem erg Orgineel :D
    x. Roxx

    1 decennium geleden
  • TOMSDICK

    Ik had het meteen al door dat de ster die van Bill bedoelt werd daarmee!! wat ebn ik toch slim,, maar snle verder egt goed!! hou van je<3333333333333

    1 decennium geleden
  • Wunder

    snel verder hij is echt spr!!(H)
    wil je me weer laten weten wanneer de volgende er is?(A)
    love you sooo schat(H)(K)

    xxmelissa(K)

    1 decennium geleden
  • Kaboeki

    BILLS LOVELY STER !! (H)

    SAM I LOVE YOU I LOVE YOU and ....




    I LOVE YOU
    AND THAT WILL NEVER CHANGE BECAUSE YOU'RE THE WORLD FOR ME , MORE THAN THE WORLD


    gewoon te speciaal voor mij.x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen