Ginny Weasley

De fopshop van Fred en George was echt ge-wel-dig. Met open mond liep ik de winkel door en alles bleef me verbazen. Ik wist dat ze veel knalde in hun vrije tijd maar dat ze dingen als dit aan het ontwikkelen waren. Hermelien kwam naar me toe lopen en trok me mee naar de liefdesdrankjes. Het waren paarse flesjes met een roze, rondtollende vloeistof erin. Ik staarde er gefascineerd naar terwijl Hermelien er met Fred en George over begon te praten. 'Maar we verkopen ze niet aan ons zusje,' hoorde ik Fred zeggen. Ik draaide me geïrriteerd om. 'En waarom niet?' vroeg ik boos. 'Omdat we uit betrouwbare bronnen hebben gehoord dat jij nu al zo'n 5 vriendjes tegelijk hebt,' antwoordde hij grijnzend. Ron was de eerste persoon die bij me opkwam. 'Zoals?' vroeg ik om erachter te komen wie hij dan wel niet genoemd had. 'Daan Thomas.' Ik glimlachte een beetje bij zijn naam we hadden nu al twee maanden iets en het ging nog steeds goed. Hij was attent en lief, hoewel hij soms wel iets te veel zeurde over sommige dingen. 'Dat is er nog altijd maar 1, niet 5,' zei ik voldaan toen ik mezelf weer bij de les had gekregen. 'En je had nog met Michel Kriek,' bracht Ron ertegenin. 'Dat is al uit hoor,' antwoordde ik een beetje verlegen. 'Dan verslijt je ze wel snel, zeg,' zei George bedenkelijk. Ik rolde met mijn ogen. 'Dat bepaal ik zelf wel,'antwoordde ik hem waarna ik me naar Ron wendde, 'En ik zou het erg waarderen als je niet met hen over mijn liefdesleven zou roddelen.' Daarna liep ik maar gewoon weg. Ik hoorde Ron nog iets brommen maar ik kon het niet echt verstaan.
Toen ik langs de binnenkant van de etalage liep zag ik een kooi met de schattigste wezens die ik ooit heb gezien. 'Ukkepulken,' zei Fred's stem achter me. 'Wat zijn ze lief,' piepte ik ontroerd en ik pakte er een uit de kooi. 'Ze hebben inderdaad een zeer hoge aaibaarheidsfactor,' stemde George met me in. Ik aaide hem over zijn hoofd en hij leek een beetje te snorren op mijn hand.
'Mam! Mag ik een Ukkepulk?' vroeg ik enthousiast. 'Een wat?' vroeg ze en ik trok haar mee. Na een half uur smeken en het in de strijd gooien van de charmes van de Ukkepulk mocht ik er toch een. Ik hoefde hem niet te betalen van Fred omdat het hem en George speet van dat geroddel. Ik knuffelde ze vrolijk en begon een naam te bedenken. 'Arnold!' riep ik opeens uit. 'Wat?' vroeg Hermelien die opeens naast me was verschenen. 'Arnold, zo ga ik deze Ukkepulk noemen. 'Aha,' zei ze en ze keek me aan alsof ik gek was geworden.


Hoi lieve mensen die dit lezen. Ik heb een nieuw verhaal samen met een vriendin. Misschien willen jullie hem lezen. Ik hoop het echt. Hier is de link:
http://www.quizlet.nl/stories/58370/miracle-or-magical-ft-george-weasley/

Reageer (5)

  • OhMyFinnick

    UKKELPULK(H) hehe, Arnold...(yeah)
    Die story heb ik al gelezen want daardoor kwam ik bij jou story
    :P
    Hij is wel erg leuk, net als die van jou!!

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Ik ga 'm zeker lezen (:
    Snél verder :Y):Y)

    1 decennium geleden
  • Ingeling

    ik wil er ook een!!!! ;p
    snel verder!!!
    xx

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Hihi, Arnold de Ukkepulk.

    IK WIL OOK EEN UKKEPULK!(yeah)

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    haha .. xd ik schreeuw ook wel eens iets , terwijl iedereen me aankijkt , zo van WTF .. xd

    snel verder <33333333333'

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen