Je gaat naar school, je gaat zitten en wie zit er naast je? JB, dat staat voor Jodelende Beer. Wat niet klopt, want 1, hij kan niet jodelen, en 2: hij is geen beer. Nou ja, gewoon vermoorden.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Nietsmismee

    @roww

    GEWELDIGG!!!xD

    1 decennium geleden
  • PluviophiIe

    Ik weet wat beters!! We doen vandaag een biologie test:) Welke bloedgroep heeft JB? Om dat te testen heb je nodig:
    1. Justin bieber.
    2. Een mes.
    3. Een telescoop.
    4. Zo'n bakje om het bloed in te doen.

    Je bind JB vast op zijn stoel en snijd hem op welke plek dan ook. Bekijk het bloed goed. De leraar wil JB naar het ziekenhuis brengen maar de leerlingen schreeuwen: LAAT HEM HIER STRAKS HEBBE WE NIET GENOEG BLOED! OF MOETE WE DAT VAN U GEBRUIKEN?! :Y) De leraar word bang en rend krijsend weg terwijl JB creperend vastgebonden op zijn stoel zit. Even later komt de politie. Agent: Wat hebben julie gedaan?! Leerling: Justin wilde weten welke bloedgroep hij had dus sneeds hij zijn arm open en liet hij ons onderzoeken:) Agent: Oh.. Oke mag ik helpen? Leerlingen in koor: JAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Agent: *schiet justin in zijn lichaam* Zo nu hebben we meer bloed:D

    1 decennium geleden
  • Jisung

    Whaha! Weer super! Ik moet dit echt een keer kunnen uitproberen...
    Snel verder please!!!!!! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen