Ik bedenk snel een spreuk, die ontploft als een bom en iedereen laat wegvliegen behalve hun 2. Dankbaar kijken ze me aan, maar dan verdwijnt alle kleuren uit hun gezicht. Ze worden spierwit en snel kijk ik achter me.

Ik kom er net achter dat ik eigenlijk de marathon zou doen als ik in de topstory's stond. Maar ik wil niet dat de goede onder de slechte lijden, dus doe ik het alsnog. De mensen die een reactie of een kudo hebben gegeven zijn lief en kudo en reactie is super mega lief. Ik zet het nu al onnline, want vanwege het mooie weer meot ik gedwongen naar buiten. Morgen heb ik een fotoshoot in de buurt van de grens van Duitsland, dus komt het hoofdstuk heel vroeg(want na de fotoshoot, gaan we naar duitsland en dan kom ik liever niet onnline, zodat ik kan schrikken van mijn telefoon rekening). Dus ik moet er om 10 uur zijn en ik woon in almere, flevoland. Dus wordt het heel vroeg.
Reacties en kudos zijn welkom

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Alyne

    ewww...
    barto pervert!(krul)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen