Foto bij W24

‘s Vrijdags riep Faragonda de Winx weer bij elkaar.
“Meisjes, jullie volgende opdracht begint maandag. Jullie hebben dus nog drie dagen tijd om jezelf voor te bereiden. Ik ga nog niet alles verklappen wat jullie moeten doen, maar jullie krijgen ieder een kleine rugzak die je zelf moet vullen met wat je denkt nodig te hebben om een tijdje op avontuur te gaan.” Faragonda haalde zes rugzakken boven, die inderdaad heel klein waren.
“Zo klein, daar krijg ik nooit genoeg kleren in”, klaagde Stella.
“Je moet proberen enkel het hoogstnoodzakelijke mee te nemen”, zei Faragonda. “Jullie hebben vandaag en dit weekend tijd om jezelf voor te bereiden. Ik wens jullie alvast veel succes.”

Layla had in een mum van tijd haar rugzak gepakt. Bloom en Flora riepen haar hulp in, ze twijfelden over enkele spullen en kregen niet alles in hun rugzak. Tecna en Musa slaagden er tegen de avond zelf in hun rugzakken te pakken, hoewel ze beiden het idee hadden dingen te vergeten. Stella bleef echter heel de dag klagen. Ze kon maar één outfit in haar rugzak stoppen, en dan zat hij zo goed als vol.
“Meiden, kunnen jullie die dingen niet meenemen? Ik krijg hier geen kleren in als ik nog andere dingen mee moet nemen.”
“Stella, de kans bestaat dat we allemaal alleen moeten reizen”, zei Layla. “Dan heb je niets aan je kleren. Je moet proberen eerst dingen mee te nemen die je leven kunnen redden, en dan pas kleren als die in je zak kunnen.”
“Maar ik heb mijn kleren nodig!”
“Weet je wat, Stella, als je je kleren hier laat en stopt met zeuren, koop ik voor jou een mooie nieuwe jurk als we terug zijn”, stelde Bloom voor.
“Goed dan”, gromde Stella.
“Eigenlijk wel grappig”, lachte Tecna. “We kregen drie dagen tijd, en we zijn na een dag al klaar.”
“Ja, dat slaat nergens op”, grinnikte Musa.
“En dit ook niet, maar dat maakt het juist leuk!”, riep Layla, en smeet een kussen tegen Tecna’s hoofd. Niet veel later amuseerden de meisjes zich kostelijk met een kussengevecht. De pluimen vlogen letterlijk de kamer door.

Reageer (3)

  • tief

    ga pleace snel verder i love you story(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden
  • dayxdreamer

    Nou ik ben benieuwd waarom ze daarvoor zoveel tijd kregen, als Stella zelfs al klaar is. Er zal wel iets achter steken...

    1 decennium geleden
  • Padme

    geweldig, een ouderwets kussengevecht.

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen