Foto bij Hoofdstuk 101

Goeiemoggul! Herken je die reclame nog? Die was voor de dongel... en weet je wat? DIE HEB IK! :) dus, nu kan ik, alsnog, posten! Ik mag dan wel niet heel lang op internet,maar ik kan nu op internet!! YAY!! Btw, ik vond het een slechte cliffhanger van mijzelf, er had veel meer spanning in gemoeten, uhu, don't deny it! Maar ik ben dus terug! Alleen ik heb nog niet zoveel hoofdstukken.. dus ik ga zo vooruit typen en dan mogen jullie kiezen, of ik post ze straks allemaal achter elkaar(dan schrijf ik er morgen ook weer nieuwe bij!), of morgen een paar, vandaag een paar.. ik denk dat jullie wel voor dat eerste gaan.. ghehe.. maargoed, voor de rest is het hier niet echt heel erg warm, helaas.. maarja, kan ik wel langer achter de computer blijven! woehoe! Veel leesplezier!! :3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Joshifer

    Hmm.. arme Kittie ;O Misschien moet ze maar even afleiding zoeken bij Matt? Die hopelijk niet denkt dat zij nu voor hem gekozen heeft... of ze moet met Jacob gaan praten. weetje nog, mijn idee? :3 Het is misschien gek, maar aan de andere kant is Jake wel haar broer toch.

    Of hadden ze al gepraat? -vergeetachtig-

    OJA, en ik kies voor de optie 'morgen een paar, vandaag een paar'.. zelfde reden als gleecullen! =)

    1 decennium geleden
  • Padme

    Maakt niet uit, maar ga gewoon verder

    1 decennium geleden
  • IrishNialler

    meowhahaha. ik heb liever 2 want dna heb je zoiezo elke dag iets te lezen en anders heb je het gelezen en moet je weer wahten(huil)

    1 decennium geleden
  • Niallene

    ahhw ;[
    Het is echt een rotstreek van Seth.
    geef mij maar optie 1 [a]
    Snel verder! <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen