Foto bij 76. The wedding dress and the planning

We gaan er morgen naartoe en hij zal dan over een week klaar zijn, een dag voor het huwelijk. Dan kan ik kijken of alles klopt en kunnen de fouten met magie aangepast worden.

Zoals beloofd een hoofdstuk per dag, dus hier is degene voor deze dag. Ik ga zometeen lekker weense ringen maken, zie het plaatje. Als je jaloers bent, moet je het ook maar maken. Je kan het recept onnline vinden en anders in het lekker boek. da's pas koken chocolade, dat boek staat vol met lekkere dingen van chocolade, jummy:Y) (haha, eindelijk iets gevonden waarvoor ik die vage smiley kan gebruiken xD)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • PhysioQ

    Ik ben jaloers op die vage smiley, hij heeft tenminste iets om zijn vork in iets te zetten en ik kan naar dat plaatje kijken
    Dat is toch niet eerlijk, en zelf ben ik een SLECHTE kok:S

    Maar geweldig hoofdstuk en ik eis 2 hoofdstukken per dag

    Snel verder and give me Weense ringen(flower) dan krijg jij van mij een chocolade chip cookie uit de winkel(A)

    1 decennium geleden
  • Cinta

    ik volg er echt geen kut meer van:S :O:X:|ik ga echt ff een paar stukken van te voren lezen! ik heb zo veel verhalen in mijn hoofd over wat het gaat enzo maar ik zou niet weten welk het nou echt is.... sorry!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen