Ik kijk hem aan, wachtend op een vraag.
"Wat is er nou met je aan de hand?"
"Ik twijfel" .

Yeah ik sta in de top story's, in de top 100. Ik sta op 64, ik ben blij. Kan het misschien hoger, daar zou ik erg blij mee zijn. Ik vind het zo raar, dat 11 mensen het hebben gelezen(het is het vorige hoofdstuk) en dat er maar 1 heeft gereageerd, wel bedankt voor de kudos. En degene die gereageerd heeft, bedankt voor je reactie. Dit hoofdstuk is speciaal voor degene die gereageerd heef en degene die een kudo hebben gegeven(H)
Ook wil ik de 41 mensen bedanken die een abo hebben en degene die mijn verhaal als bladwijzer hebben. Heel erg bedankt(K)

p.s ik had een typ bui, dus heb ik 2000 woorden getypt. dat betekent dus dat er nog 3 hoofdstukken komen na deze, als jullie lief zijn komen ze vanavond nog. Ik wil minstens 7 reacties of kudos anders komt er vanavond maar 1 hoofdstuk onnline en de volgende morgen en de derde overmorgen. Dit is geen chantage hoor, ik wil gewoon zien dat mensen het lezen en het leuk vinden

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • RealReneeXD

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha zelflol whahahahahaha heb ik ook altijd

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen