Foto bij 050

Sorry voor de cliffhanger!! Maar ik heb niet zo veel tijd vandaag en morgen ook niet! Ik kan pas morgenavond laat weer een stukje plaatsen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • emhavee

    OMG HET IS ZO SPANNEND :S

    1 decennium geleden
  • Jeeaatt

    Lieve Fem, wat schrijf je toch een supergaaf verhaal!
    Meis, ik ben trots op je!
    XJet. <333

    1 decennium geleden
  • sisi12311

    snel verder
    xx nieuwe fAN(flower)

    1 decennium geleden
  • Locomotor

    Neeeeeeee,

    Tiffany is a bitch!

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    You are zoooooooo mean, maar Jack vermoord niemand, hij heeft genoeg schuld van Kylie! Ik kan me niet geloven dat hij iemand ooit nog pijn zou willen doen behalve jongens die aan zijn meisje zitten dan.... Ik denk gewoon dat je de spanning aan het opbouwen bent en dat gewoon een goede afloop geplent hebt in jouw hoofdje(H)
    hahahahah hoor je mij nou praten terwijl ik eigenlijk wil dat jij snel verder gaat met dit verhaal! Je moet sneller zijn dan je schaduw want.........<


    whahahhaha wat zou er na die want komen te staan?
    Ik ga dan je lieve kittens stelen, of dat durf ik eigenlijk niet maar ze zijn wel heeeeeeel schattig en jij bent dan heeeeeeel gemeen ons in spanning te laten!
    Vind je niet dat dit opzich wel een iets langere reactie is dan ik normaal schrijf? Misschien komt het gewoon doordat ik heeeeeeeeel teleurgesteld bent dat je met een cliffhanger stopt! Mhahahah dat is maar een grapje hoor^^ Ik snap het compleeeeeeet<---- ik hou er vandaag van eeeeeeeeen heleboel Eeeeeeeee"s neer te zetten......gemerkt?

    Oke heel klets verhaal^^

    Snel verder! That's a order!(flower)


    oke ik klink nu wel heel gemeen, maar die smile achter het bevel maakt toch alles weer goed?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen