Foto bij Chapter 24. Magone

Ik durf dit stuk al haast niet meer te activeren... Mijn oprechte excuses dat ik zo lang niet heb geschreven! Ik had gewoon geen inspiratie, werd teveel afgeleid en er zijn tussendoor te veel dingen gebeurd. Ik hoop dat jullie nog weten waar het verhaal over ging en wil jullie bedanken dat jullie allemaal je abo hebben gehouden op deze story. Enjoy <3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Mylintis

    Geen haar in mijn hoofd heeft eraan gedacht om mijn abo weg te halen gewoon omdat dit een geweldig verhaal is, en ik weet zeker dat iedereen die hier een abo op heeft er zo over denkt!

    1 decennium geleden
  • Wynter

    Hoe the hell zou ik erop komen om te on-aboën? (cat) Ik lees nog liever tienduizend slechte Bieberverhalen dan dat ik ooit mijn abo zal verwijderen. En denktderom, waag het niet om NIET te posten wanneer je bang bent dat anderen je gaan bekritiseren. Liever twee maanden één hoofdstuk dan helemaal geen hoofdstuk.
    Plus dit verhaal is lekker (kwijl)

    1 decennium geleden
  • Quirinius

    Ik blijf erbij dat je t af moet schrijven en morst publiceren, ik koop hem sws ik vind je verhaal echt geweldig:'D
    & tuurlijk hou ik m'n abbo snap sowisie niet dat mensen hun abbo weg doen, ik bedoel ooit vonden ze t toch leuk genoeg voor een abbo?!?!?

    Ik zal je niet meer bezig houden, kan je nog lekker schrijven<999

    1 decennium geleden
  • Square

    Ik kan de woorden van OneBreath wel herhalen, maar ik hoop dat je toch al weet dat ik er zo over denk. Ik hoop dat je nu weer wat sneller verder kunt schrijven, maar neem de tijd. Schrijf gewoon wanneer jij daar zin in hebt en je er goed bij voelt, dan wacht ik wel. ^^

    1 decennium geleden
  • periphery

    Hé, weet je, ik vind het helemaal niet zo'n ramp dat het lang heeft geduurd.
    Het is een feit dat het niet zo leuk is natuurlijk, maar jij schrijft tenminste wel écht nog verder. En de rede dat ik mijn abo heb gehouden is omdat ik er wel vertrouwen in had dat er vroeg of laat weer een geweldig hoofdstuk in mijn mailbox zou staan.
    En tada: dat is gebeurd.
    Bij deze wil ik dus ook even zeggen dat je een geweldige schrijfster bent en gewoon zo goed bent dat ik iedere keer weer geduldig zal wachten tot er weer één van je geweldige hoofdstukken online staan!
    Dit verhaal is prachtig en ik ben blij dat ik mijn abo niet heb weggenomen (:
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen