Foto bij OO2 | My Muggle.

Draco Malfoy.

Uitermate blij klapte, Proffesor Burage in haar handen. "Wie van jullie hebben nog nooit contact gehad met een muggle of één van onze leerlingen van muggle afkomst?" Veel handen gingen twijfelend de lucht in, geergerd trapte ik Goyle van onder de tafel.
Snel stak ook hij zijn hand op. Welgeteld staken 41 slytherin kinderen 2 gryffendor kinderen, 5 huffelpuf kinderen en 7 ravenklauwers hun hand op.

"Dit zijn er meer dan ik verwachte, en dit is maar de helft van de school." Piepte Burage paniekerig tegen proffesor Moody, die haar volledig negeerde.

"Oké als ik je naam zeg kom je naar voren, kies je een stuk perkament uit en ga je weer terug."

Ik hoorde de namen aan me voorbij vliegen Suzan Hannigan, Lee Treffic, Joyce Pellor, Draco Malfoy...

Gehaast stond ik op en bekeek de stukken perkament, er was besloten dat jongens een muggle-meisje moesten kiezen en de meisjes andersom.

Grinnikend zag ik hoe een Iers meisje haar kauwgom in het voor het meisje duwde. Mijn oog viel op een klein rommelig gescheurd -de rest was mooi vierkant- uit het hoekje van het perkament, op het kleine stukje papier was een doodnormaal glimlachend meisje te zien.
"Kom op Malfoy er moeten nog meer mensen." Snel pakte ik het kleine stukje perkament, liep naar me tafel en plofte neer.

Geintresseerd keek ik naar het meisje op mijn perkament dat vorr de spiegel de vreemdste gezichten stond te trekken.


Hii There!
Ik ben niet goed in Draco p.o.v dus ik ga over 2 hoofdstukken over naar 'het meisje op het kleine gescheurde stukje perkament' hihi


Leuk liedje =X:Y)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen