Kate speelt de rol van zuster Samantha, in de serie heeft ze een relatie met dokter Jason. De serie wordt goedbekeken op de Amerikaanse televisie. Kate lijdt een glamourleven en wordt geliefd door vele mensen. Het enige wat ontbreekt is haar privéleven, vanwege de bekendheid van de serie wordt ze overal achtervolgt door paparazzi dus een privéleven kan ze wel vergeten.

diep kijkt ze in zijn ogen. 'Oh dokter, vergeef me' fluistert ze in zijn oor. de Dokter kijkt haar aan 'Oh Samantha, ik wil niet verder zonder jou!' schreeuwt hij en hij zakt door zijn knieën. 'Ik moet verder' fluistert Kate 'ik heb geen keuze, als ze achter onze relatie komen is mijn carrière verwoest, en die van jou ook'. De dokter kijkt haar aan 'ik wil niet verder zonder jou Samantha, jij bent mij inspiratie, ga alsjeblieft niet weg' Kate knielt voor hem neer 'dokter laat me gaan ik moet dit doen, niet alleen voor mezelf maar ook voor u'. ze buigt haar hoofd naar hem toe en kust hem.

'cut!' schreeuwt de regisseur door de megafoon. 'Ben, Kate dat was prachtig, goed gedaan' Kate glimlacht naar haar collega en loopt richting de kleedkamer. 'aaah dat was prachig Kate, mooi gespeelt' zegt haar agente. ze loopt mee de kleedkamer in. 'welke afspraken heb ik vandaag allemaal?' vraagt Kate. 'Je hebt zo een interview met het tijdschrift, loveshizzy' antwoord haar agente. Kate zucht diep 'kan ik daar niet onderuit komen ofzo?' vraagt ze smekend. Haar agente schudt haar hoofd, 'sorry Kate, dit moet echt even'. Zuchtend kleed Kate zich om en haalt de make-up van haar gezicht. Ze doet haar schoenen aan, pakt haar tas en loopt samen met haar agente de deur uit.

'Hi Kate, ik ben Sophie Henderson' 'Hallo Sophie, ik ben Kate' zegt Kate en ze zet haar neppe ik-heb-zo'n-zin-in-dit-interview-lach op. 'okee Kate, laten we beginnen met de eerste vraag' zegt Sophie. 'Ja dat zal wel logisch zijn hè' antwoord Kate sarcastisch. Haar agent geeft haar een doe-aardig-tegen-de-interviewster-anders-zwaait-er-wat tik tegen haar achterhoofd. 'humm even kijken, ohjaa hier staat het: hoe staat het met je liefdesleven?' vraagt Sophie. 'heel goed' antwoord Kate kortaf. Kate neemt een slok van het glas water dat voor haar op de tafel neergezet is. 'Als ik de pers moet geloven heb jij in real-life ook een relatie met je tegenspeler Ben Carsten'. Kate verslikt zich in haar slok water. 'Haha, dacht het niet' brengt ze hoestend uit. Kate heeft het helemaal gehald met deze Sophie Henderson en geeft snelle korte antwoorden op haar vragen. zodra het interview afgelopen is staat ze op en loopt ze naar haar auto. ze rijdt rechtstreeks naar huis, gaat op bed liggen en valt met kleren en al in slaap. Wat Kate niet weet is dat Sophie Henderson op het moment dat Kate slaapt bezig is met het uitwerken van het interview wat niet bepaalt positief zal zijn voor Kate.

Hoe het verder gaat met het leven van Kate is binnenkort te lezen!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen