Hier een uitgebreide uitleg over het logboek! Lees het goed door, want op het laatst vraag ik nog om jouw mening! Zelfs als je het logboek niet gaat gebruiken, is het toch handig om jouw mening te geven! Het kan namelijk in jouw voordeel of nadeel werken!
Waarom ik een uitleg heb gemaakt voor het logboek? Omdat het nog nooit eerder is voorgekomen, dus een uitleg leek mij wel geschikt!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Attachments

    God, jij steekt hier echt veel werk in xd

    1 decennium geleden
  • Beronica

    Wauw, wat een origineel idee! En ik denk dat 't zo wel goed is uitgelegd =D
    Ik ben benieuwd naar die Bonus hoofdstukken ^^

    1 decennium geleden
  • Chicary

    @ Castalia: Ja, ik laat de bonushoofdstukken wel staan! Behalve als het jullie niet lukt om de opdracht binnen een bepaalde tijd te voltooien, dan vervalt ie. Maar eigenlijk denk ik niet dat dat zal gaan gebeuren. Ik zal namelijk wel genoeg hints geven als het jullie niet lukt! :3
    En bedankt voor de leuke reacties! Dat doet me goed :) Ik moet nog wel wat voorbereidingen doen voor het eerste hoofdstuk, dus het kan zijn dat het nog even duurt. Sorry daarvoor! Maar fouten maken vind ik erg.. Vooral bij deze story xD Maar jullie wachten zal wel beloond worden!

    1 decennium geleden
  • Amused

    Abo :)
    Laat je de bonus hoofdstukken wel staan? Of verdwijnen ze na de deadline?

    1 decennium geleden
  • Kreynta

    lijkt me echt heel leuk! :'D
    snel verdergaan!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen