Ik ging op de trap zitten en las de brief, het eerste stuk was van Embry, zonder Seth had ik de sterkste band met Leah, Jared, Emily en Claire. Wat had Embry te melden?

Hoi Anne,
iedereen hier mist je, Claire begrijpt niet wat er is en vraagt om de haverklap naar je. Ik hoop dat het goedgaat. Ik wil je iets vertellen, ik ben ingeprent en je kent haar. Het is het meisje wiens haar door Alice goed gedaan werd, ik geloof dat ze Hermelien heet. Ik wil je vragen om het voor mij aan haar te vertellen en als ze goed reageert te vragen of ze me misschien wil ontmoeten. Ik hoop dat je dit voor me wilt doen. Alvast bedankt voor als je het doet.
Mzzl Embry

Embry... Hermelien..... Ingeprent.... Mijn hulp....
Ondanks dat ik verward was wist ik dat ik hem moest helpen, ik had zelf de speciale band gevoeld en gezien die er ontstond wanneer een wolf met iemand was ingeprent. Ik was zo blij voor Hermelien, dit was een liefde waar veel meisjes van droomde. Maar wat als Hermelien er hetzelfde over dacht als ik eerst? Ik moest niks van Seth hebben, ik dacht er niet aan om mijn relatie met Simon te verbreken voor een lange slungelige indiaan die ik amper kende. Ik ging maar verder met het lezen van het tweede stuk.

Lieve Anne,
Mijn wereld is zo leeg zonder jou om me heen. Iedere keer als ik bij Emily binnenstap verwacht ik dat jij daat ook zit. Ik wou dat het al kerstmis was, want dan zag ik je weer. Ik hoop dat je gelukkig bent, want dan ben ik ook gelukkig. Ik hou van je.
Veel liefs, Seth.

Reageer (2)

  • SweetDemon

    ocharme ron

    1 decennium geleden
  • Allysae

    ahwwwwwwwwwwwwwwwwww
    omg
    embry's inprent is hermelien
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen