Foto bij W22

Joepie, ik heb even internet! Dat moeten we vieren met een hoofdstuk! Benieuwd of me dat de komende week nog lukt... en anders tot over een week!

“Ik ben jullie gedrag beu. De Winx hebben jullie niets misdaan, en toch vallen jullie hen aan”, raasde Griffin, nog steeds op Faragonda’s kantoor.
“We hadden toestemming om met een aantal vriendinnen wat op te zoeken in de bibliotheek van Alfea”, zei Icy onschuldig.
“Maar niet in die bibliotheek! En in een bibliotheek wordt niet gevochten”, zei Faragonda.
“Jullie hebben huisarrest, dames”, zei Griffin kwaad. “Jullie komen Wolkentoren voorlopig niet meer uit. En als ik jullie er daarna op betrap nog één keer opzettelijk in de buurt van de Winx te komen, zullen jullie nog zwaarder boeten.” Griffin nam de Trix mee naar Wolkentoren. Faragonda liet Laetitia, die helemaal overstuur was, bij zich komen, en stuurde Flora naar haar kamer.
“Wat deed je in die bibliotheek?”, vroeg Faragonda.
“Ik-ik was verdwaald en ik had me vergist en toen ik binnenging wist ik dat ik fout was maar toen waren de Trix daar en ik rende weg om u te zoeken en toen kwam ik Hare Majesteit tegen en, en …”, ratelde Laetitia.
“Al goed, meisje. Het was niet slecht dat je prinses Bloom tegenkwam. Ga nu maar naar je kamer om wat te rusten en te bekomen. Je krijgt natuurlijk geen straf. Het was goed dat je me kwam zoeken, maar blijf in het vervolg uit dat gedeelte van de school, begrepen?”
“Oké.”
“Ga nu maar”, zei Faragonda, en liep zelf naar de Winx.

Reageer (3)

  • dayxdreamer

    ow ze was verdwaald, niet stout dus, alleen een beetje dom xD

    1 decennium geleden
  • Padme

    Ik hoop op nog een hoofdstukje. Snel verder

    1 decennium geleden
  • denienie

    oke, ik hoop echt dat je snel weer verder gaat als het lukt, je verhaal is echt goed geschreven

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen