Foto bij Dag 21

Sorry dat ik zo lang geen nieuwe hoofdstuk heb geschreven

Hallo allemaal en welkom bij de 21e daily show ik ben Martine gister moest Kayleigh het huis der geheimen verlaten zij is de 5e afvaller van in totaal 17 deelnemers. Kelly,Rutger,Stella,Bella gingen haar voor. En nu zit ze hier hallo kayleigh, hoe is het en hoe vindt je dat je eruit ligt.

Het gaat goed met mij en opzich vind ik het niet zo erg dat ik eruit lig. Omdat als ik niet verloren had bij het songfestival dan hadden de mannen toch op mij gestemd. Je hebt op Broadway gestaan dat was jouw geheim vertel er is wat meer over.
Nou ik werd gescreend door producers ik woonde in Amsterdam en had de toneelopleiding gedaan. Ik beschikte al over goede kennis van de taal Engels en toen werd ik gebeld vragen of ik een screentest kon doen en zodoende ben ik naar Amerika gegaan en kreeg de hoofdrol in de musical We Will Rock You ik speelde Scaramouche. En ik speelde ook in de Nederlandse versie totdat ik hierheen ging.

Je hebt een videoboodschap opgenomen we gaan live naar het huis waar het nu uitgezonden wordt.
Willen de bewoners binnen 10 seconden op de rode bank komen zitten.. Lis zei al dat zal vast Kayleigh zijn. En ja Kayleigh begon met praten. Hallo allemaal ik ben weer thuis ik heb echt een leuke tijd gehad deze 3 weken bijna. Ik heb echte vrienden over gehouden bedankt Stefan en Lis. Mijn geheim is is dat ik op Broadway heb gestaan succes allemaal zien jullie in de finale.
Iedereen reageerde verbaasd heeft zij op Broadway gestaan vroeg Demi zich af. Wow.

Kayleigh gister heb jij geprobeerd om Franklin;s geheim te raden is dat gelukt we gaan het nu bekijken. Willen de bewoners binnen 10 plaatsnemen op de rode bank.Kayleigh heeft het geheim vab Franklin proberen te raden die poging is.................................................................................................................... onjuist maar je zit wel in de buurt. Iedereen zei oehhhhhhhhhhhh.

Kayleigh helaas je had het verkeerd Franklin was geen producer van het songfestival. Wat zijn geheim is dat vertel ik later pas. Ik ben blij dat je er was. Kayleigh ik ook dankjewel.

Oke morgen in Secret Story de daily kondigt de stem een nieuw thema week aan en is Stefan verdrietig over het feit dat Kayleigh weg is. We zien het morgen bij Marc tot ziens

Reageer (2)

  • CareFree

    verder!

    1 decennium geleden
  • Pia

    Woehh verder! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen