'Allister?!' Ik schiet wild overeind waardoor ik mijn evenwicht verlies en van bed val. Vervolgens vliegt de deur open en komt mijn moeder binnen die mij eerst weer eens twee minuten moet aanstaren. 'Wat?' 'Ga je klaar maken, dan gaan we Stella ophalen!' Jubelt ze. Meteen vlieg ik gillend overeind en begin de kast te plunderen naar leuke, makkelijke kleren. Mijn handen grijpen mijn blauwe bikini vast die ik dan ook maar besluit aan te doen. 'Ach, dan ook maar die kaftan.' Mompel ik en vis de donkerblauwe strand kaftan eruit die ik nog van Stella had gekregen voordat ik vertrok. In de badkamer spring ik snel de douche in waar ik mij met zeep was en ook nu vlug mij haren. Eenmaal klaar stap ik eruit en begin met afdrogen. 'Allister, schiet je op?!' 'Ja!' Gil ik terug en trek verwilderd mijn kleding aan, breng nieuw mascara en witte eyeliner aan op mijn waterlijn. 'Ik föhn mijn haren snel!' Gil ik.

'Zo, kom laten we gaan.' Jubel ik nu en wip van mijn ene op het andere been. Mijn moeder knikt en snelt, nog sneller dan mij, naar buiten. Ik roep nog snel doei en stap, eenmaal buiten, in de auto. Terwijl ik mijn gordel nog om moet doen scheurt mijn moeder al de oprit af. 'Wat leuk dat Stella nog kon komen, oh ik ben zó blij voor je!' Ik lach en knik. 'Ik ook.'

Op het vliegveld parkeren we de auto en snellen het vliegveld naar binnen naar de gate waar Stella uit zou moeten komen. 'Ik ben nu uit het vliegtuig, nu nog mijn koffers op halen :D' Lees ik wanneer ik mijn telefoon tevoorschijn heb gehaald vanwege dat hij piepte. 'Iee! Ze komt bijna!' Giechel ik en typ terug of we echt goed staan bij gate 10, waar ik al snel een ja op krijg. Mijn voeten leiden mij naar het glas en druk mijn neus er tegen om maar een enige blonde glimp op te vangen.

Reageer (2)

  • xSerena

    WHAAAAA
    VERDER VERDER VERDER(l)

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    Squuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <3
    Als ik Stella lees, denk ik altijd aan Detroit Rock City. (Long story)
    OT: I LOVE THIIISSS <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen