Foto bij De eerste vreselijke dag...

Norah had de eerste keer techniek overleeft. maar ze vond het helemaal niks! en de lerares was inderdaad een heks met een ouwe kraakstem! Maar toen kwam er de eerste vreselijke dag...

Het was ergens in oktober, en Norah had techniek. Ze moesten thuis een tekening afmaken, maar Norah was hem die dag vergeten in haar tas te stoppen. Ze is bang dat mevrouw Loosdam boos zal worden. Ze liepen het lokaal in en Norah ging gewoon naast Shana zitten. Ze was ondertussen vergeten dat ze naast Johan was geplaatst.'Jij met dat blauwe vestje, wat had ik nou gezegt, jij zit voor de rest van het jaar naast Johan! Heb je dat begrepen?''uhh... ja!''Ja wie?''Ja mevrouw Loosdam!' Norah kromp bijna in elkaar van angst. Wat een heks was mevrouw Loosdam! 'Waar is jouw tekening Norah?' zei mevrouw Loosdam. 'Mijn tekening?' vroeg Norah. Ze was zo aan het nadenken dat ze het niet meer wist.'Ja jouw tekening die je thuis zou gaan afmaken. Waar is die?''Oh ...ehh die ben ik vergeten...' zei ze met een klein stemmetje.
'Wat had ik nou gezegt vorige week? Jij zou hem helemaal ingekleurt meenemen! Heb je het in je agenda geschreven?''Wwwwwacht... hij ligt in mijn kkkkluisje...' stotterde Norah. 'Dan ga je hem nu halen en binnen 2 minuten ben je terug. Zo niet, dan krijg je extra werk mee naar huis.' Dat hoefde ze geen 2 keer te zeggen. Norah rende snel door de school de trap op en de bocht om. Dan nog een heel eind rechtdoor en daar was haar kluisje. 'Owww... waar heb ik die sleutel toch gelaten?!' moppert ze tegen zichzelf. Ze kiept haar tas om en doorzoekt alle zakjes. Normaal zit hij in het zakje met de sleutelhanger eraan, maar nu zit hij er niet in. Ze doorzoekt haar broekzakken en de zakken van haar vest. Daar heeft ze hem dan eindelijk. Maar als ze haar kluisje opendoet, schrikt ze. Haar agenda ligt er niet in! 'Shit!!' Zegt ze hardop. Ze rent terug naar het lokaal om te melden dat ze haar agenda thuis is vergeten. 'Je hebt je agenda niet en bent dik 3 minuten te laat! Dat wordt strafwerk jongedame!' Oho, mevrouw Loosdam is echt heel erg kwaad nu! 'Ssssorry mevrouw...' is het enige wat ze eruit kan krijgen. 'Aan sorry heb ik niks, je moet gewoon je spullen bij je hebben!' Gelukkig gaat de bel. Als Norah even later thuiskomt, valt ze snikkend op haar bed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen