Foto bij Liveshow 3 deel 2

Oke dames en heren het is tijd voor de opdracht een van de genomineerden mag spreken met een dierbare. De stem gaat vertellen wat ze moeten doen.

Genomineerden, buiten liggen 4 vlaggen verstop van landen van het Eurovisie Songfestival. Wie 2 of meer vlaggen vind krijgt het gesprek met een dierbare jullie mogen nu starten. Kayleigh Demi en Samira renden naar buiten. Samira vind er gauw een een vlag van Nederland toevallig, Demi vind een vlag van Turkije, Kayleigh zocht haar de klere maar tevergeefs Samira vond er een van Spanje en daarmee won Samira een gepsrek met een dierbare namelijk Boris.

Iedereen klapde Boris lachte en werd door een medewerker meegenomen naar het podium Samira mocht gelijk beginnen met praten ze had maar 30 seconden het beeld ging aan en toen ze Boris zag begon ze te huilen Boris begon meteen te praten. Samira luister naar me je gaat het halen je gaat Secret Story winnen ik wil je voorlopig niet thuis zien ik red me wel jij gaat het gezellig maken in het huis der geheimen jouw geheim word nog lang niet geraden. Je mist me niet ik mis jouw wel ik zie over 3 maanden deal or deal. deal zei Samira huilerig het gesprek was afgelopen en iedereen trooste Samira maar de stem maakte er een eind aan.

Bewoners neem afscheid de stemmen zijn geteld.Heeft de stem dan geen enkel gevoel zei Lis. Iedereen nam afscheid en voordat ze het wisten stonden Kayleigh,Demi en Samira in de exit gang.
Wow Samira zei Marc net een gesprek met je vriendje en binnen 5 minuten kun je het huis alweer verlaten misschien. Ja zie samira maar ik wil blijven ik hoop het echt. Kayleigh begon Martine jij staat hiet voor de 2e keer hoe is dat. Kayleigh antwoordde met ja het went al een beetje. En Demi is je geheime missie mislukt sta je ook nog is genomineerd hoe komt dat. Iedereen heeft wel is een baalweek en dat gebeurt ook jou wel een keer Martine. Iedereen moest lachen oke begon Marc ik heb hier de uitslag. met 55% bovenaan is geeindigd Samira. Ze lacht en Boris ook ze ging naar binnen maar nam eerst stevig afscheid van Demi. Toen ze binenkwam was Ahmed blij. Oke met maar 19% moeten me afscheid nemen van ...................................................................................................................................................................................................... Kayleigh
Ze baalde maar wist het zelf ook al. Demi zei Kayleigh gedag en liep naar binnen.

Kayleigh helaas moet jij het huis der geheimen verlaten. Ja ik wist het al een beetje ik was voor de 2e keer genomineerd en dus ik had een een donkerbruin vermoeden. Voordat je het vliegtuig instapt wil ik graag van je weten wat is jouw geheim. Mijn geheim is. Ik heb op Broadway gestaan. dankjewel Kayleigh morgen bij de daily bij Martine gaan jullie het er uitgebreid over hebben. Prettige vlucht.

Kayleigh is naar huis wat vinden de bewoners ervan jullie zien het morgen in de 21e daily show. Tot Morgen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen