Deel 10 al :)
Komaan mensen die het nog niet hebben gemaakt, maak: http://www.quizlet.nl/quiz/323045/when-a-onenightstand-turns-into-sollicitaties-rollen-ivm-quizje/Ik ga hem vanavond of morgen afsluiten want dan kan ik eindelijk mijn keuze maken voor de rollen.
Dit staat al zeker, er zijn 2stalkersters nodig en zeker een exvriendin of 2 van de acteurs :), je mag twee keer stemmen op verschillende onderdelen als je niet zeker weet of je die ene rol wel gaat krijgen :)
Dus je mag voor twee of drie rollen soliciteren :)Die voor de rol van Jackson's vriendin valt weg, Kim heeft mij nog eens met de neus op onze verhaalfeiten gedrukt en daarin staat dat Kim daarvoor bestemd was, de rest gaat nog door :) Diegene die daar autiditie hebben voor gedaan mogen voor iets anders stemmen, ik weet nog niet bij wie Kimmy beland dusja de rest van de rollen blijven momenteel nog open, sommige sluit ik vanavond af andere waar vele voor hebben gestemd die uitkomst van wie de rol krijg weet ik pas morgen :) Maar ondertussen: komaan mensen stemmen!!!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • Mlollipop

    KELLAN
    (H)

    1 decennium geleden
  • NienaRose

    best lolog:P:P
    eerste verhaal wat ik lees over de acteurs en ik vind t egt hylaries:P;)

    1 decennium geleden
  • Zayniac

    Neehee Robert is niet arro [aa]. Gewoon een chanteur..? Arme Kimmy ;o.
    Schnell weiter gehen [a].

    xx. [ll']

    1 decennium geleden
  • TRACEx3

    Stoute Robert . (N)
    Ogarme Kimmy .(huil)

    Maar het verhaal blijft super goed (yeah)

    x Rebecca .

    1 decennium geleden
  • Deatheyes

    Ja best arrogant, maar VERDER! xox ilikeit..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen