Een nieuw dagje uit mijn leventje =)

Toen ik vanmorgen wakker werd, was Taryn nog steeds niet thuis... Ik keek om me heen en dacht: Stik maar jongen, ik ga zonder jou wel de stad in, en ik sloeg mijn benen over de rand van het bed. Taryn en ik hadden afgesproken dat we vandaag naar de stad zouden gaan, een beetje tussen de winkels rondhangen. Gisteravond was hij nog laat naar een vriend gegaan en had gezegt dat ik naast hem wakker zou worden. Hij had er natuurlijk niet op gerekent dat ik om half 6 wakker zou zijn, en dat hij niet zou kunnen doen alsof hij om half 3 thuis was gekomen. Ik gluurde om de rand van Ares'kamertje en zag dathij wakker was en vrolijk om zich heen kijkend aan zijn speentje zat te zuigen. Ik glimlachte naar hem en hij lachte terug. Het was grappig om te zien dat een babytje nog zo klein al snapte wat een glimlach inhield. Ik tilde hem uit zijn bedje en trok mn neus op. "Jij stinkt ook" grijnsde ik en hield hem ver van me af toen ik de badkamer in liep en het badje liet vollopen. eenmaal in het water sloot Ares met rare geluidjes zijn oogjes en begon als een kat te spinnen. Ik wasde hem en moest een uur gejank aanhoren toen ik hem eruit haalde: hij wilde in het inmiddels lauwe water blijven. "Morgen weer, klein waterratje van me" zei ik tegen hem toen ik hem op de commode had liggen en blies op zijn blote buikje. Hij kraaide het uit en had weer mijn haar te pakken. Gelukkig was hij het bad vergeten.

Ik zat aan de ontbijt tafel en gaf Ares te drinken toen ik de sleutel in het slot hoorde. "dat werd ook tijd" snauwde ik toen ik Taryn binnen zag komen. Hij trok automatisch zijn 'ikbenonschuldig, kijkwatbeniklief' gezicht en kwam langzaam naar me toe. "Het spijt me liefje, ik moest Paul naar huis brengen." was zijn exuus. Hij drukte een kus op mijn voorhoofd en aaide Ares over zijn hoofd. Op precies de goede manier zodat zijn vingertoppen mijn borst aanraakte. "sodermieter toch op" grijnsde ik, en gaf hem een elleboogstoot in zijn maagstreek. Taryn grinnikte en ging achter me staan, mijn haar aaiend en zachtjes kusjes in mijn nek plaatsend. "Ja je bent lief, ga maar douchen, ik wil zo weg" zei ik geirriteerd, maar ik had hem het laatkomen allang weer vergeven. Ik voelde Taryn knikken en liep naar de badkamer. "Oh en Jess?" Hij kwam terug. Ik keek hem droog aan en trop vragend mijn wenkbrauwen op."Ik hou van je" grijsnde hij en hij was alweer verdwenen voordat ik hem Ares knuffel koe naar zijn kop kon slingeren. Lachend legde ik Ares weer in zijn wipstoel en deed hem zijn maillot aan. Ik was bang dat hij het koud zou krijgen. Het was dan wel julie, maar het waaide en midden in de stad was het al kouder door al die winkels met hun airco. Ik wachtte op Taryn die nar een half uur met alleen een handdoek om de kamer weer binnenkwam. "Jezus ben je nou nog niet klaar?" verwijtend keek ik van hem naar de klok en weer terug naar hem. Blijkbaar stond mijn toon hem niet zo aan, want hij zond me een giftige blik en beende de slaapkamer in, waar ik hem hoorde vloeken: "godver de godver this ook verdomme nooit goed met haar... HELP"
Ik had meteen spijt. Hij moest ook nog op krachten komen, na die lange tijd in Amerika. Maar toen dacht ik: ach wat nou op krachten komen, hij heeft godverdomme de hele nacht doorgehaald. Hij heeft gewoon een kater. Zuchtend liet ik me op de keukenstoel vallen en staarde naar een brandplek van een pan op de houten tafel. Wat haatte ik het als Taryn moe was...

"En op wie moeten we weer wachten..." Ik schrok wakker van Taryn's zachte stem in mijn oor. Hij stond achter me helemaal klaar, en masseerde mn schouders. "Ik ben klaar hoor"grinnikte hij en draaide me een vloeibare beweging met stoel en al zijn richting op."Ben je nu weer lief?" vroeg hij en knielde voor me neer. Hij keek me gekwest aan en ik zuchtte. "Sorry" zei ik verstikt. Taryn keek me liefdevol aan. hij streelde mijn wang met zijn linkerhand en mompelde."hoeft niet. gebeurt wel vaker toch?" ik knikte en gleed van de stoel af, op mijn knieen en sloeg mijn armen om hem heen. wat een gekwijl zullen jullie wel denken, maar Taryn is speciaal. Hij doet wel stoer, maar van binnen is het ook maar een mens. En als ik stom tegen hem doe, zoals vanmorgen, doet het hem zeer. Daar kan hij echt niet tegen... Dus, ik moest het even goedmaken.

Ares was buiten heel vrolijk en stak zijn handje uit naar alle mensen die langliepen. Taryn lachtte erom, maar moest ingrijpen toen hij iets een uit een schap van een winkel in zijn handjes had gekregn en erop begon te kouwen. Gelukkig vond de verkoopster het niet erg, en hoefde we het afgekouwe artikel niet te betalen, maar ze legde het op een plank achter de kassa, met Ares naam erop geschreven. Ik verbaasde me er de hele weg naar huis over, maar Taryn scheen het niet veel te deren. Hij keek af en toe achterom naar Ares, die in slaap was gesukkeld. De tedere blik in zijn ogen deden mij zo goed, dat ik dat spontaan tegen hem zei. "Je kijkt zo mooi als je Ares ziet" zei ik glimlachend en ging met mijn hand langs zijn niet geschoren wangen. Taryn's gezicht begon te stralen en keek me met een half oog aan. "Wat bedoel je daarmee?" Ik grinnikte. Het was ook wel een hele rare uitspraak." Die blik in je ogen..." zei ik. Taryn grijnsde nog breder. "das is puur geluk dat je ziet, Jessje. Jullie zijn mijn geluk" Ik beet op mijn lip om mijn te voorkomen dat mijn glimlach zou uitscheuren, zo breed was hij. "Wat lief van je...Ik luf you" zei ik en ik vreef over zijn arm. Hij pakte met zijn rechterhand mijn hand vast en legde die warm en veilig onder de zijne op de verslenningspook. "Ik hou ook vreselijk veel van jou, van jullie" zei hij en hij kusde me snel en lette toen weer op de weg, mijn hand pas loslatend tot we thuis waren.
[Oooh ik heb zon sexxy vriendje :D AF! niet voor jullie gna gna gna]

"Wat doen wij vanavond?"
Ik zat met Taryn op de bank en we hadden allebei een bord spagetti op schoot. Ik was dol op stagetti. Vooral als Taryn het maakte, die het niet graag toegaf, maar een hele goeie kok was. Ares zat ik zijn boxje, zoals gewoonlijk, zijn Winny The Pooh het leven zwaar te maken. Ik keek met een oog aan. "film kijken?" sugereerde ik. taryn knikte. "Sgoejj" mompelde hij met zijn mond vol. "Eerst leegeten" grijnsde ik toen hij dichterbij kwam om me een kus te geven. Taryn grijnsde en opende zijn mond, waar de stukje stagetti nog in zaten. "Viezerd" grijnsde ik en duwde hem van me af. Ik wasde de borden af terwijl Taryn wat te drinken pakte en een film uitzocht. "Kwijl, zwijmel, spannend of horror?" riep hij vanuit de woonkamer. "spannend!"riep ik terug en droogde mijn handen af. "Tissut?" vroeg ik toen ik binnen kwam en het Universal Studio deuntje hoorde [ tha tha tha thaa, tha tha tha THA THA THA THA THAAAAAAAAAA ! xD] "jumper" ik fronsde, maar toen herinnerde ik me die film,. Het gaat over zon gozer die zich kan teleporteren. Is wel hip.
Ik installeerde me tussen Taryns armen, kusde hem lang en concentreerde me toen op de film.
Net op een spannend stukje hoorde ik een luid gekraak en ik schrok met een gil op. "What the fuck?" hoorde ik Taryn roepen. "wat was dat?" een beetje hysterisch keek ik om me heen. Toen schoot Taryn in een schater lach. "Wat nou? Waar?" ik keek om me heen. Nog steeds lachend wees Taryn naar de box. Ik keek.
en schoot ook ik een ongebedwingbare lach. Ares, die nog steeds met Winny The Pooh in zijn hand had, keek beteuterd van de losse draadjes die aan het lijfje hingen, naar het Bere hoofdje die nog tussen te spijlen hing. Toen ik bedaard was stond ik op om het kopje uit de spijlen te trekken, en het lijfje af te pakken. "Dat komt er nou van, berenmoordenaar" grinnikte ik en gaf Ares een konijntje, met zon klein hoofdje dat hij zonder moeite tussen de spijlen heen en weer kon. De arme dooie Winny The Pooh legde ik op de buffetkast. "Maak ik morgen wel" zei ik, en ik nestelde me meer in Taryn's armen.
Een tijdje later viel hij in slaap. Ik zit nu nog steeds in zijn armen met de leptop op mijn schoot, en Ares ligt ook al voor pampus...De twee mannen van mijn dromen zijn in dromenland :D hé goed gevonden niet waar...
nou dat was mijn dag. Ik ga Taryn wakker maken, want hij ligt niet echt confortabel denk ik. eerst Taryn naar bed sturen, dan mijn andere manneke naar bed doen... en dan zelf maar denk ik... Of eerst in bad...nja, wat kan jullie het schelen. tot de volgende keer! dikke kus
Jessica

Reageer (1)

  • Lilium

    <33

    BERENDODER (evil)

    i love your story <3

    - very jaloers op je vriend :X -

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen